Mommimo kérdése:
A No Game No Life-nak lesz 2 évadja?
Figyelt kérdés
Hallottam pletykákat, hogy beperelték a szerzőt amiért mintázta valamiről a karaktereket, vagy valami hasonló. Úgy volt, hogy nem lesz, de nemrég olvastam egy kommentet, hogy bejelentették. Akkor most melyik?2017. máj. 29. 21:58
1/8 anonim válasza:
Emiatt a manga gyártása állt le. A light novelt ilyen mértékben nem érinti.
Egy film lesz belőle idén, ami jó jel egy folytatásra nézve. A Madhouse több sorozata mocorog ilyen szempontból és van, amelyikhez már évadot is bejelentettek (Overlord).
Anyag van. A light novel a kilencedik kötetnél jár és nem hiszem, hogy az anime kettőnél többet dolgozott fel.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. De akkor nem második évad lesz. Az aniegyetem új videójában a Koe no Katachi komment szekciójában figyeltem fel rá. Nikolasz Bence kommentje. Bennem reményeket keltett
2017. máj. 29. 22:22
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, az animegyetem elég szar, nem követem. Vannak annál jobb és megbízhatóbb források is.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Én azért még szeretem! :)
2017. máj. 29. 22:47
5/8 anonim válasza:
Mozifilmet fog kapni. Nem tudom, miből hiszi azt mindenki, hogy 2.évadot, honnan jön ez az információ ...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jún. 1. 16:16
7/8 anonim válasza:
Nem, nem lesz. Az anime készítése is leállt, de lesz egy No Game No Life film. No Game No Life: Zero
8/8 A kérdező kommentje:
Ú, de kár. Köszönöm!
2017. jún. 2. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!