Van olyan anime amibe van kaszás? Vagy a kaszásról szól, vagy csak feltűnik benne többször.
Death Note - alapmű.
Bleach "Halálistenekről" szól, de csak az első néhány részben végzik a munkájukat, utána már semmi közük nem lesz a kaszásokhoz.
Van még a Jigoku Shoujo, amiben nincs kimondva, de a főszereplők eléggé Halálisten jellegűek.
Illetve egy kis félórás szösszenet, a Kuro no Sumika: Chronus.
Köszönöm a választ, de nem halálistenekre gondoltam, hanem a kaszásra, az a fekete csuklyás alak aki kaszát hord magánál. :D (Ami igazából a külseje miatt "fontos" nekem)
Láttam már pár animét, de még "kezdő" vagyok, persze a Death Note-ot meg a Bleach-et láttam, tetszettek is.:D
Ilyen animét nem hiszem, hogy találni fogsz. Japánban csak Shinigami van (=Halálisten, illetve fordítják kaszásnak is). Ábrázolásmódban a nyugati Kaszáshoz leginkább hasonló a Gintama Shinigami Arcának elején Asaemon ruhája, ha tényleg csak a kinézete kell. Esetleg a Soul Eater Halálisten-mestere hasonlít még, bár ő inkább egy Shinigami-paródia.
Az animék elsősorban a japánoknak szólnak, a saját kultúrájukat és hagyományaikat ábrázolják, elég kevés olyan anime van, ami inkább a nyugati kultúrából merít:)
Igen, erre gondoltam, de hátha létezik ilyen.:D
Köszönöm a választ.:)
Kenpuu Denki Berserk
Berserk 2016
Berserk 2017
(talán a To Love-Ru Darkness is olyan)
Ötlet: ha van regisztrációd itt:
animeaddicts.hu
akkor a kulcsszavak között HA JÓL RÉMLIK található "kaszás" is (a "témák" között).
Jelentős manga, anime stb adatbázissal rendelkezik a weboldal, kulcsszavas kereséssel böngészhető.
Reg. nélkül nem tudsz keresni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!