A re:zero-nak lesz 2. évada?
Jó animét is lehet jól és rosszul is szeretni. Rengetegszer futok bele olyanba, hogy valakinek a listája tele van magasra értékelt valóban jó animékkel, aztán kiderül, hogy csak a legfelületesebb összetevőiért szeretik az érdemi tartalom pedig elszáll a fejük felett.
Az ilyeneket általában könnyű kiszűrni, mert a lista tele van összeférhetetlenséggel. Ha valami kicsit nehezebben befogadható, alacsony értékelést kap, vagy a Sword Art Online ott van 4-6 ponttal, mert "nem illik szeretni", mellette a Danmachi 8(+) ponttal, mert az nem a SAO, a Maoyuu Maou Yuusha magasabb értékeléssel, mint az Ookami to Koushinryou vagy a Psycho-Pass két évadja azonos vagy nagyon közeli értékeléssel. Százával lehet sorolni a címeket, amik önmagukban vagy valamivel párhuzamba állítva kompromittálják az értékítéletet.
Szóval neked az nem jelent semmit, hogy én mennyit láttam, nekem meg az, hogy te milyeneket értékelsz még a Re:Zero mellett. A Re:Zero mondjuk pont nem halálos bűn, nem valami tragikusan pocsék szarról van szó, csak simán középszerű.
(eddig még nem írtam)
A kérdező csak megkérdezte, hogy lesz e második évad, mert neki tetszett. Aki tud erről valamit az válaszol, hogy igen vagy nem, és kész. Ahogy az első is mondta, igen NYERS formában, ez csak egy reklám volt. Azt most tök mindegy hogy kinek tetszett, kinek nem. Az meg hogy ki mennyi animét nézett meg, és hogy az a toplisták elején volt e vagy sem, az szintén más téma. Animét a legtöbben szerintem azért néznek, mert csak jól akarják érezni magukat. Hogyha valakit szórakoztat a toplisták elején lévő, felhypolt anime, akkor azzal mi baj van? Összességében talán nem jó, de ha neki tetszik akkor hol itt a probléma? Meg a toplisták élén lévő animék nemcsak azért vannak ott, mert agyonhypoltak, hanem akad köztük olyan is ami kiérdemelte a helyét.
Rengeteg dolognak dobnak akár évekkel később OVA-t vagy Moviet. Most így helyből vagy 8-at fel tudnék sorolni. Általában ez mégsem jelent folytatást. Nem ritka eset, hogy csinálnak egy-két epizódot, hogy összecsomagolva a manga/LN egy-egy kötetével dobják piacra. Régóta bevett szokás.
# 16
2 éves kamuhír, azóta sincs semmi.
Meg azért azt is vegyük figyelembe, hogy ahogy telik az idő, úgy csökken az esély. A Re:Zero inkább csak olyan szezonális marhaság volt. A weebek el tudtak rajta vitatkozni, hogy ki a top waifu, aztán ahogy elült a hype, mozdultak is tovább a következőre.
Még a kifejezetten vagy nagy arányban weebeket célzó animék között sem volt kifejezetten maradandó a hatása.
4-es:
Háát azért objektív szempontból nézve is jobb a Re:Zero, mint az Attack ont Titan..
Már csak azért is mert a Re:Zero koncepciója még nincs kutyasz@rrá rágva.
Értem én, hogy véres meg tragikus, de az ilyen animék/mangák közt is az egyik legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!