A lélekfalók animéhez tudtok hasonlókat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 19:18
1/3 A kérdező kommentje:
lehetőleg magyar szinkronos legyen
köszi
2017. máj. 7. 19:26
2/3 anonim válasza:
Magyar szinkronos anime eleve kevés van és ami van az általában eleg gagyi (tisztelet a kivételnek), ehez hasonlót pedig nemhiszem hogy találsz.
Nem szinkronos:
Ao no Exorcist
Noragami
3/3 anonim válasza:
Szinkronosból nem igazán tudok hasonlót, de szerintem megéri megpróbálkoznod a Fullmetal Alchemist Brotherhood-dal (Fullmetal Alchemist: Testvériség). Ugyanaz a műfaj, hasonló humor, ebben hasonlítanak, de egész más a történetük. Nekem az elsőszámú kedvencem, és még a magyar szinkronja sem annyira borzalmas (viszonyítva a többi magyar szinkronos animéhez). Mondjuk nekem mindig is felirattal lesz a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!