A Dragon ball super animet hány részesre tervezik?
Figyelt kérdés
Leghosszabb dragon ball széria lehet?2017. máj. 7. 10:02
1/10 anonim válasza:
Az elindulása előtt 100 részről volt szó. Viszont tekintve, hogy már a 90.részénél jár, és még nyakunkon az univerzumok közötti bajnokság, aligha lesz 10 rész alatt lezavarva :).
Azt állítani, hogy meg fogja haladni a Z majd' 300 részét szerintem meredek, de ki tudja, akármi is megtörténhet :).
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt
2017. máj. 7. 12:44
3/10 anonim válasza:
Szerintem még egy 20-30 rész erejéig ez az arc lesz, majd utána, a maradék 4 univerzummal is lesz valami story(akik ugye most a tornán nem vesznek részt), de utána szerintem lezárják az animét olyan 150.rész körül. (de az is lehet, hogy a felkapottsága miatt elmehet 200+ részbe.
4/10 A kérdező kommentje:
Na azert erre kivancsi leszek eleg hosszira nyulhat.
2017. máj. 8. 19:03
6/10 anonim válasza:
Valóban az elején 100-200 részre volt tervezve. Viszont tekintettel arra, hogy még az Universal Survival Saga sincs a csúcs pontján és még csak a 90.résznél vagyunk lehet elérheti a 200-at vagy a feljebb. A Z is csak a Frieza Sagaig volt terveze, ettől is lehet akár többet várni. Emellett ott van a maradék 4 univerzum, amelyik nem vesz részt a tornán, akik elvileg jóval erősebbek, mint Gokuék univerzuma. És ugye ott vannak a Pusztítás istenei az angyalok is, akikkel akár lehet még Saga. Emellett Zeno-sama a legerősebb, csak nem hagyják hogy a Dragon Ballba, ahol mindig Gokunak kéne lennie a végén a legerősebbnek a Superbe ne Ő legyen a végén :D
7/10 anonim válasza:
Nincs okuk rá, hogy abbahagyják, amíg ilyen népszerű. Történetet lehet írni még 1000 részt is bőven, van benne anyag.
9/10 anonim válasza:
Sokk mert a battle royalnak vége lesz akkor még lessz a uub arc meg sztm az univerzumokakik nem harcoltak nert túl erösek voltak azok közt is lesz egy torna sztm kb 300
10/10 anonim válasza:
Olvastam olyat is hogy 700 részre tervezik de ez már álom világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!