Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy tail? (Többi lent)

Fairy tail? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most tértek vissza a szigetről és hol van lisanna mert nem mutatják de van ot egy lila hajú aki ugy nézik de nem az a neme meg ő nem a szigetről viszatérök közöt volt, na meg mavis azt mondta a fairy sphere megvédi a fairy tagokat de luxus nem az és mi let vele?

2017. máj. 2. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi,ha jól emlékszem nem történt Lissana-val semmi,talán szerintem ha jobban megnézed,lehet,hogy beficánkol néhány jelenetbe Elfmannal.Ami a Laxusosat illeti,szerintem ugye a teljes szigetet beterítette az a varázslat,és így bírt megmaradni:D De azért már vagy egy éve láttam,szóval lehet,hogy valaki pontosabban meg bírja magyarázni:)
2017. máj. 3. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi és gerard, meldy, ultear akkor meghaltak? mert nem mert nem fejezték be a mondatot hogy mi van velük
2017. máj. 3. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem haltak meg,és később még szerepelni is fognak:)
2017. máj. 3. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

luxus on is ott a fairy jele azert marad életben ami gerardekat illeti börtönbe mennek majd meglépnek és alakitanak egy anti-sötét cehet rem segithettem.

ekezetek miatt sry.

2017. máj. 4. 00:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2017. máj. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!