6byakuya6 kérdése:
A Boku no hero academia 1. évadát hol tudom megnézni?
Figyelt kérdés
Esetleg linket valaki tud küldeni?2017. ápr. 25. 17:51
1/4 anonim válasza:
Használd a keresőt az ennyire konkrét kérdés kiírása előtt, kérlek, mert feleslegesen ismételnénk magunkat, másrészt meg szabályellenes egy az egyben ugyanazon kérdést kiírni újra és újra.
A te érdekedben mondom, mert előbb utóbb valaki jelenteni fogja (jobbra, kis piros tiltó ikon), ettől szeretnélek megóvni.
A napokban ez a harmadik, pontosan ugyanilyen kérdés, már írtunk válaszokat, megoldásokat azokra.
Köszi megértésed, gyakorold tehát a keresőt.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de egyet értek az előttem lévő válaszolóval. A héten nem te vagy az első aki ezt megkérdezi, és ha be írod a keresőbe ki fog dobni több lehetőséget.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: én a naruto-kun.hu oldalán néztem meg. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Egyébként elolvastam az ezzel kapcsolatos kérdéseket, de nem találtam kielégítő választ, ezért írtam ki én is, és kaptam is linket privátban. Azért még egyszer köszönöm mindkettőtöknek, és elnézést ha gondot okoztam. Az Úr áldjon titeket.
2017. ápr. 27. 18:36
4/4 anonim válasza:
Nem okoztál nekem gondot, csak szeretném gördülékenyebb megoldáskeresésre sarkallni az embereket. Nekik is jobb, meg a válaszolóknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!