Animések, hozzátok fordulok útmutatásért. Boruto: Naruto Next Generations. Érdemes megnézni?
Láttam a rendes Narutót és a Shipuudent is. El akartam kezdeni nézni a Borutot is, de a komment szekcióban olyan aggasztó kommenteket találtam, ami nagyon elvette a kedvem ettől az egésztől. Olyat olvastam, hogy Naruto meghal, vagy eltűnik, már nem is emlékszem. Ez engem nagyon megrémít, mert én nagyon szerettem a Narutot, viszont ha most meghal, akkor annak az egész Naruto sorozatnak nem lesz értelme. A kérdés a következő: Narutoval mi történ? Ha valaki már látta eredeti nyelven a folytatást, vagy tud valami megbízható forrásból információt mi a jó isten történ Narutoval, kérem írja le. Spoilerezni egész nyugodtan lehet.
Előre is nagyon hálás vagyok!
Az a helyzet ezzel a "Naruto meghal" dologgal, hogy a Boruto úgy kezdődik, hogy Boruto harcol valakivel, és a vele folytatott párbeszéd azt sugallja, hogy megölte Narutót.
De egy pillanattal később kiderül, hogy ez még sok évvel a jövőben fog történni. És egyébként is, lehet, hogy csak úgy fogalmazta meg a mangaka, hogy félreértsék, és valójában nem halt meg. Mindenesetre, még nagyon sokára tudjuk meg a választ.
Köszi! Keltsetek reményt bennem! :)
Ha majd kiderült az igazság, és valaki megtalálja ezt a kérdést, kérlek, megírná nekem? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!