Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Attack on Titan?

Attack on Titan?

Figyelt kérdés
Én még csak most néztem a 6. részét a 1.évadból. De nem ülhetek gyakran gép elé, most is csak 5 percre jöhettem gépezni. De már vagy 3 napja nem tudok aludni az 5. rész miatt. Most Eren tényleg meghalt, vagy ez is csak egy ilyen félreérthető rész, és vissza fog jönni? A válaszokat előre is köszönöm. És légyszives ne ítéletek el, de én csak hetente fél órát gépezhetek és bele fogok őrülni ha nem tudom meg.

2017. ápr. 23. 14:37
 1/7 A kérdező kommentje:

az 1.évadból*

Bocsi elírtam...

2017. ápr. 23. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hal meg
2017. ápr. 23. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már, szerinted meghalna már az 5. részben a főszereplő? :P
2017. ápr. 24. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát egy hamar nem fog meghalni :D
2017. ápr. 24. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el de ez borzalmasan röhejes...
2017. ápr. 24. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát furcsa olvastam már olyan történetet, aminek az első 5 oldalán halt meg a főszereplő. És nem nem olvastam félre a könyv leírását, ez a főszereplő volt.....Mondjuk elég furcsa könyv volt..
2017. ápr. 24. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ember, az egy könyv volt, nem anime :D Az animékben csavarok vannak, lásd a SAO 14.részét. Nyílván nem fog meghalni az 5.részben. De (ne vedd sértésnek) ha tényleg ilyen keveset gépezhetsz, akkor lehetne annyi eszed, hogy nem kezdesz bele egy 25 részes animébe...
2017. jún. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!