Tudnátok mondani ilyen fajta animét?
Ezeket nem ismerem, de ha favicc jellegűre gondotok, ami tele van abszurd, furcsa megoldásokkal, emlékeim szerint a Puni Puni Poemi ilyesmi...
(Nem, nem költőnőt jelen ;) És nem is hentai :D Csak alaki egyezés :P ...Biztos, hogy nem létezik Fütyi Fütyi Poemi párja... Ettől függetletnül ecchi. De az AA-n az "lolicon" megjelölés szerintem túlzás.)
Azt tudom biztosan, hogy pár rész után meguntam,
nem stílusom ez az anime. De akinek igen...
Van azért pár tetszetős műfaji jelölője:
őrültség, paródia, vígjáték, börleszk, elborult.
Szerintem tetszene neked, bár ki tudja...:
"Watanabe Poemi igen energikus fiatal lány. Hajnalban kel, és ha nem robbantja fel magát reggeli készítés közben (igazából még akkor is), akkor elsőként érkezik az osztályba. [...] Miután házukat földig rombolták, szüleit és robotkutyájukat keresztre feszítették, Poeminek nincs hová mennie. Ezért költözik be osztálytársa, Futaba-chan házába, ami egyszersmint az Aasu család titkos főhadiszállása, akik a Földet védelmezik a gonoszoktól. Az első rész végén viszont gonosz robot érkezik cipzáros csomagolásban, és amint kicipzározza magát, bele is kezd a város elpusztításába. Poemi véletlenül belerohan a férfibe, aki a forgatókönyv szerint az apja és egy romlott halat kap tőle. A hal segítségével képes Puni Puni Poemivé változni, és megmenti a világot."
Nos, Ha agyhalott animéket szeretnél ebben segíthetek !
-Kokkuri-san ÉN IMÁDTAM EZT AZ ANIMÉT, bár ízlések és pofonok !
-Namiuchigiwa no Muromi-san Ez egy sellős anime ami szintén remek
-Namiuchigiwa no Muromi-san Ez az anime egy iskolás fiú életét mutatja be. Aki egy hatalmas idióta. És egyéb varázslatok is történek az animében ! CSAK AJÁNLANI TUDOM
-Gintam Szerintem ismered ,de ha nem mindenkép nézd meg
-Shinryaku! Ika Musume Ez egy polip lány minden napi életét mutatja be !
-Outbreak Company Egy anime fan egy képzeletbeli világba megy, van itt minden Elf cseléd, Macska lány, Törpék, Sárkányok
-watashi ga motete dousunda Nem akkarok spojlezni HATALMAS, majd meghaltam a nevetésből az első résznél !
-Himouto! Umaru-chan Egy kocka lány élete (Nekem nem tetszett annyira)
-Seto no Hanayome szintén sellős (Nekem ez se jött be )
-Hetalia Országok emberi formát öltenek (Magyarország is benne van,z)
-Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? Szinté n nem akarok spojlerezni.
-Gabriel drop out Egy bukót angyal története
-Dragon maid Ahogy a cím is mondja: sárkány cseléd
-Nanbaka Börtön töltelékek miden napi élete
-One piece Nem tudom hogy ez ide tartozik-e.. DE egy próbát megér nem ?
-Hataraku Maou-sama! A démon király és szolgája na persze a hős is a a mi világukba ragadt.. HATLAMAS
-One punch man Nem tudom hogy ez ide tartozik-e, DE ez is megér egy próbát
-Demi-chan wa Kataritai Interjú szörny lányokkal
-
Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken Nos hát igen.. CSAK AJÁNLANI TUDOM !!44!!
Nos hirtelen ennyi jutott eszembe ha még kell csak szólj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!