Nektek mennyire tetszett a Nanbaka-nak a 6. részi fordulata, hogy komédia animéből át vált shonen figthra? És tényleg lesz 3. évada?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett és az egyik kedvenc animém lett emiatt. (Spoiler)Pláne mikor Jjyugo átváltott kaszaboló módban(6.rész), meg Nico elmebeteg módba(21.rész, ONA 9.rész). Olvastam, hogy lesz 3.évada, ha lesz alig várom már! ^^ 16/f2017. ápr. 8. 21:28
1/2 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, imádom azt az animét.
Annyira csillogós és színes és nem szokványos, hülyeség és mégis jó a története. :DD
Még a 2. évadot sajnos nem néztem még végig, de a feléig láttam és hatalmas volt. :DD
14/L
2/2 anonim válasza:
Nekem is nagyon megtetszett az egyik kedvencem lett. 3.évad meg 2018 januárjában lesz T-T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!