Érdemes elkezdeni a Bleach cimű animét?
Figyelt kérdés
Van benne szerelmi szál?Poén?Nektek mi a véleményetek róla?2017. márc. 24. 14:15
1/9 anonim válasza:
Hát szerelmi szál konkrétan nincs benne , de poén az sok. valamelyik mondo cikkbe volt is róla szó, hogy mostanában fejezték be , s az író is azt mondta : vannak részek amelyeket nem úgy kellet volna csinálni , de szerintem ömmagában egy elég jó anime és nem muszály egxbe megnézni mivel nem minden rész függ össze hanem vannak évadok melyekben mindig vannak csak vicces és kitérő részek.
2/9 anonim válasza:
A harcok és karakter designok jól benne, és ennyi. Van egy séma, folyamatosan az ismétlődik a történetben, és egy kalap fos.
3/9 Dandé Attila válasza:
Nem rossz egy anime en mar lattam kb 2 szer kevés része van szerintem.. sokat ismetledok a cselekmény de nem rosz kezd el
4/9 anonim válasza:
szereli szál??!! ugye csak viccelsz??
Poén az nagyon sok van benne!! van hogy 1 részt végig röhögök :D szerintem megéri megnézni!!!!
nagyon jó anime!! :D
még én nem néztem végig, de szerintem úgy se jön össze senki senkivel... max csak utalnak rá hogy lesz valami xD
de tényleg megéri megnézni!!!! Szerint nyugottan belekezdhetsz!!
6/9 anonim válasza:
Egyik shounen műtől sem lehet komolyabb történetet elvárni, alapból nem is ez a műfaj lényege. De a harcok, epic jelenetek miatt megéri legalább egyszer megnézni.
7/9 anonim válasza:
szerintem teljesen megéri nagyon jó harcok vannak benne és vicces is
9/9 anonim válasza:
Mindenképp. Igaz a vége nem lett túl jó. Plusz attól is el kell tekinteni, hogy Ichigo A MANGÁBAN(ha esetleg el akarnád olvasni) szinte mindenható lesz.
De muszáj megnézni. A harcok orgazmikusak. A karakterek menők. Sokáig leköt. Király a világ felépítése és a látványvilág is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!