Tudnátok ilyen animét?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem nézni az Inuyashát de nem igazán tetszik a szörnyes vonal.A lényeg, hogy tudnátok olyan animét mondani ahol a fiú olyan mint Inuyasha(makacs, önfejű, stb.) szörnyek nélkül? És persze a szerelem sem hiányozhat. Az sem baj ha felnőtt tartalom van benne.2017. márc. 21. 18:33
2/3 anonim válasza:
A makacsság és az önfejűség a legtipikusabb anime főszereplő jellegek, ilyet nem lsz nehéz találnod.
Ami az Inuyasha világának a szörnyeit illeti, olyan tradicionálisan kinéző és ijesztő szörnyeket azóta se láttam más animében.
Amiket ajánlok:
Fullmetal Alchemist: Testvériség (a sima Fullmetal Alchemist ugyanannak a mangának egy korábbi eltérő befejezésű adaptációja, én inkább a Testvériséget ajánlom végignézésre)
Nanatsu no Taizai (Seven Deadly Sins), a második felében itt is vannak szörnyek, de teljesen más a rajzolási stílos, lehet hogy ezeket nem találod majd zavarónak.
Fate/Zero, Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works. Ezeket nem rég láttam, nekem tetszettek, csak ajánlani tudom mindkettőt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 5. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!