Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Veletek is megtörtént már?

Veletek is megtörtént már?

Figyelt kérdés

Hogy egy adott megnézett anime után már egyszerűen nem találtatok olyat mit élveznétek. Én megnéztem már több mint 200 animét de most ha keresek egy új-t megnézem az első részt és hagyom is mert nem élvezem már.

Esetleg ha ti tudtok mondani nem annyira ismert jó animét egy rövidke tartalom bemutatóval azt megköszönném :D

(a vicces embereknek mondom a Boku no Pikot ismerem :DD)

2017. márc. 19. 01:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Nem, mert mert ugyan az, mint a filmek terén, hiába láttam több mint 1400-at, továbbra is vannak remekművek.

Animékból is az egész estés filmeket szeretem jobban.

Ha te inkább sorozatokat néztél, akkor folytathatnád filmekkel, például Paprika, Perfect Blue, Ookami Kodomo no Ame to Yuki, Ghibli filmek, Asura, A Letter to Momo, Bakemono no Ko...

2017. márc. 19. 02:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem érzem így, pedig már 400 animén túl vagyok, és még így se láttam mindet, ami érdekel, vagy tudom, hogy érdemes megnézni. Annyit vettem észre magamon, hogy már jobban megválogatom, mit nézzek.

A következőket ajánlom, bár ha a látottaidról kapnánk egy listát, könnyebb lenne animéket ajánlani, mert nemcsak az ízlésed derülne ki általa, hanem biztosan nem ajánlanánk azt is, amit már láttál (próbáltam különbözű műfajú animéket keresni):

Mahou Shoujo Madoka Magica - elsőre egy átlagos mahou shoujónak tűnik, valójában inkább pszichothrillernek mondható

Shinsekai Yori - egy disztopikus világban játszódik, okkult dolgokkal teli. Van benne olyan jelenet, amikor azonos nemű szereplők csókolóznak, ezt sokan negatívumként szokták felróni, úgyhogy gondoltam, szólok

Gintama - a legnagyobb japán paródiasorozat, mivel elég sok animét láttál, nyugodtan tudom ajánlani, mert sok animét érdemes hozzá ismerni

Monogatari Series - az egyik legegyedibb hárem-beütéssel rendelkező anime, a hangsúly a karaktereken és a dialógusaikon van, nagyon sokat beszélnek egy részben, úgyhogy érdemes pihentebb aggyal nézni

Rainbow - ezt az animét én simán kötelezővé tenném. Reálisan mutatja be a második világháború utáni Japánt. A történet javítóintézetbe került fiatalok életét mutatja be a javítóintézet borzalmaitól kezdve a világban való elhelyezkedésükig. Vannak benne durva dolgok (kínzások, verekedések, nemi erőszak, stb.), de ezzel szemben gyönyörűen bemutatja az igazi, életre szóló barátságot is és az összetartást.

Kara no Kyoukai - 7 filmből álló sorozat, különleges erők, gyilkosságok és nyomozás szerepel benne, fordulatos és pörgős, bár a történet lassan áll össze, a végére minden kiderül

Natsume Yuujinchou- egy nyugodt, könnyed, melankolikus sorozat, kikapcsolódásnak tökéletes. Szerethető és kedves, nekem még sose okozott csalódást egyik része se.

Steins;Gate - szerintem az egyik legjobb történettel rendelkező, időutazós anime, animés körökben abszolút elismert

Barakamon - ha egy aranyos, vicces, vidéki slice of life animére vágysz, ez a tökéletes választás

Neon Genesis Evangelion - igazi kultuszanime, nemzetközileg is elismert, mégis szinte alig ismerik, vagy alig látták. Sokan alapműnek is tekintik. Azonban eléggé elvont.

Még lenne jó pár, amit ajánlanék, de egyelőre szerintem elég:)

2017. márc. 19. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
200 anime semmi. Ebbe a számba nagyjából beleférnek a 2010 óta gyártott átlagon felüli darabok, és gondolom nem csak azokat nézted, plusz még ott vannak a régebbiek. Magam is túljárok már a 800-on és még mindig találok olyat, ami tetszik, pedig én aztán végképp nem vágok jó képet mindenhez.
2017. márc. 19. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :D

Igen én is az utóbbi időben igen rákaptam az anime filmekre, csak ezen filmek nagy része dráma amit nem szeretek, mert nem szeretem a szomorú történeteket. A kedvenc műfajom a romantikus-harcolgatos animék, bár ezeket szerintem kimagszoltam :D és már csak a hárem szerelmi sokszöges értelmetlen klisés sz@rságok maradtak, és ezektől a farra mászok. Tudom az igazi otakukhoz képest csak kezdő vagyok, hisz kb. 2 éve nézek animét és ezt 10-11-dikben már nehéz ezért sem szeretném az időmet értelmetlen sz@rságokra pazarolni.

(Bocsi hogy ilyen hosszú lett :D csak ezt már kiakartam adni magamból)

2017. márc. 19. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
nézd meg a kampfert élvezni fogod
2017. márc. 19. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Most mondta hogy falra mászik a háremes klisésektől.
2017. márc. 20. 02:31
 7/7 PR04 ***** válasza:

figyelj láttam már pár animét és elkezdhetnék neked sorolni olyanokat de ennek sok értelme szerintem nem lenne te úgyis jobban tudod mit szeretsz [link]

itt egy oldal ahol rengeteg anime van folyamatosan frissül és rendszerezni is tudod őket tudsz keresni vagy csak ránézel az éppen toppon lévőkre és vagy az örök ranglistára hogy miket favorizálnak ott először nem nagyon akartam felmenni én sem mert nem tettszett de nagyon jó (tényleg nem akarok írni neked mert amiket én szeretek azokat már mondtad hogy utálod de azért szeretnék segíteni és szerintem ez a legjobb módja ha felmész embereket bejelölhetsz és kérdezhetsz tőlük is)

minimális angol tudás kell nem sok :D

bocsi hogy csak ennyi

2017. márc. 22. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!