AnimeFAngirl25 kérdése:
Mondanátok ehhez hasonló animet?
Figyelt kérdés
Olyan animet ami középsuliban játszodik, a főszereplő (fiú) nagyon menő (azaz a fiúk felnéznek rá, és a lányok rajongnak érte), okos, erős, mindenben tökéletes.
Romantikus legyen, lehet ilyen szupererős is de az anélküli is megteszi.
Ezt láttam: Kaichou wa maid sama
2017. márc. 2. 15:38
2/8 anonim válasza:
Suki-tte Ii na yo. (Angolul: Say "I Love You"). :D
3/8 anonim válasza:
Masamune-kun no Revenge ~ Itt igazából a fiú és a lány is elég menő, illetve szerelmes, de leginkább vicces. Esetleg vegyél rá egy pillantást, nem veszíthetsz vele semmit. :]
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszolóét még nem láttam, szóval megyek megnézni.
Ha tudtok még lécci irjatok.
2017. márc. 4. 16:39
5/8 anonim válasza:
Az egy téli szezonos anime, szóval nincs meg az összes rész, hetente vannak újak, de tényleg jó :D
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, már a 4. résznél tartok a Masamune-kun no Revenge-nél és tényleg óriási.:D
2017. márc. 4. 20:18
7/8 anonim válasza:
#3 vagyok és örömmel hallom, hogy tetszik neked. ^^ Én is kb. egy hete találtam rá és nem számítottam rá, hogy jó annyira jó lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha tudtok még irhattok. Ez a kérdés honapokkal később is aktiv lesz(úgy értem mindegy mikor irtok engem érdekelni fog)
2017. márc. 18. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!