Érdemes elkezdeni az One Piecet?
Már rég elterveztem volna csak pár dolog zavart.
Pl.: Hogy mennyire jó mert ugye ha jól tudom több mint 700 rész van eddig fent.És nem akarok ilyen nagy dologba belekezdeni ha nem jó.
Erre a kérdésre, aki szereti az azt fogja mondani, hogy jó, aki nem az azt, hogy nem.
Régi anime, ezért a grafikája sok részen keresztül nem a legszebb, de az utóbbi időben már jó.
Mivel a főszereplő a "nulláról" indul, ezért lassan indul be a történet, társakat és hajót kell találnia. Az első igazán komoly ellenséget kb. a 130. résznél győzi le, de utána egyre inkább felgyorsul a történet. Az én kedvencem a 229-312. részek arc-ja volt. Az 523-574. pedig egy szenvedés.
Vannak benne jó harcok és megható történések, humoros (főleg az elején), a történet világa folyamatosan bővül.
Én szeretem.
Azt nem ismerem.
De a One Piecet ahogy hallom sokan vannak, akik elkezdik, de aztán megunják, épp azért, amit említettem. Az elején nem szép a grafika, lassan indul be, ennek is egy egyedi karakter designja van, ami nem tetszik mindenkinek, az elején az ellenségek gagyinak tűnnek.
De szerintem ha valaki szereti a végtelen történeteket és van türelme az elejéhez, akkor megéri, mert egyre jobb lesz. Nekem a kedvencem. Az animének még annyi baja van a mangához képest, hogy egy idő után nagyon hosszú lesz majd az intrója és húzzák az időt, de ha elkezded nézni, akkor ezt majd úgyis megtapasztalod. A 24 perces részeket már évek óta kb. 5 percnél kell elkezdeni nézni, olyan hosszú az intró :D
Viszont más hosszabb animékhez képest, pl. Naruto vagy Bleach, sokkal kevesebb filler van. A fillereket kihagyhatod nyugodtan. Itt felvannak sorolva az arc-ok és részletezve, hogy melyik canon és melyik filler: [link]
A csillaggal jelöltek fillerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!