Melyik anime ismertetője lehetett?
Figyelt kérdés
Olvastam egy anime ismertetőt de sajnos sehogy nem tudok rá keresni. A történet lényege, hogy van azt hiszem három vagy négy gyerekkori barát, akik közül egy elmegy másik városban, és csak évek múlva jön vissza, a középiskolába. Egyikük az állomáson találkozik a visszatérővel, de nem ismeri fel, így megharagszik rá. Végül az iskolában a két másik barát segítségével tudnak kibékülni. Valaki ráismer erre az animére?2017. febr. 4. 00:30
2/3 D-Mano válasza:
Beírtam google-be: "returns his town". És végül a következő animét találtam. Én sosem láttam, de hátha ez az:
Myself; Yourself
3/3 A kérdező kommentje:
Ez az! Köszi!
2017. febr. 4. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!