Tudnatok mondani nekem olyan animeket amik viszonylag újak (szep a grafikaja) fantasy es kialakul benne egy osszetarto csapat?
Ha lehet akkor hosszu legyen az anime.
Ami nagyon tetszett az a Fairy Tail
Ami nem tetszett az a One Piece
Hai to Gensou no Grimgar
fantasy, nekem tetszett, gyonyoru a grafikaja es olyan csapat osszekovacsolodas is van benne
Hihetetlen, hogy az összes válaszoló fennakad azon, hogy a kérdezőnek nem tetszett a One Piece.
Esetleg megpróbálhatod a Magi: The labyrinth of magic-ot, két évada van, mindkettő 25 részes.
Gintama
Bleach
Ueki no Housoku
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!!
Soul Eater
Nanatsu no Taizai
Tengen Toppa Gurren Lagann
Deltora Quest
Inuyasha
Noragami
Hunter x Hunter
Ezek az ismertebb kategóriába tartoznak,kivéve a Maji,szóval bocsi hogy láttad már őket.
A Deltora Quest-et én személy szerint nagyon szeretem,de nem tudom,hogy te szereted-e a régi animéket(én nem igazán de ez nekem is tetszett).
A Gintama,Bleach,Hunter x Hunter,Inuyasha a leghosszabbak.Az Ueki no Housoku,Soul Eater,Deltora Quest is hosszú,csak nem neverend.A többi 10-20 részes,de azon kívül,hogy hosszú legyen,minden más kérésednek megfelelnek.A Majin ne lepődj meg a perverzségen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!