Jó shounen ai, yaoi animék/mangák?
Tudnátok nekem írni olyan animéket, melyek hasonlóak a Sekai ichi hatsukoi, a Junjou romantica, a Hybrid child vagy a Love stage!-hez? (Esetleg, ha ennek tekinthető, akkor a Yuri on ice)
Szóval sok csók legyen benne, sok romantika, viszont ne menjen át hentaiba. Tehát amik visszafogottak az olyan jeleneteknél és aránylag szépen animáltak. (Láttam még a Super Loverst is, de ott nem tetszett, hogy a kistesója volt és fiatal is...)
Mangából még csak a 19 days-t olvastam (fura volt a rajzolás :DD), de ott is ugyanez a felállás. :))
Válaszokat előre is köszönöm! :))
gyaa, animékből én is csak azokat ismerem, amiket felsoroltál (+ még, a Doukyuusei c. movie-t), de mangát tudok mondani egy párat, amik nekem nagyon bejöttek:
- Konya mo Nemurenai (fav, a folytatása a Kimi to Kore Kara. amúgy démonos)
- 19 Days (nem manga, hanem manhua, azaz a szerző kínai. de cserébe minden oldala színes~)
- Ashita wa Docchi da!
- Bokura no Negai
- Brother★Shuffle! (bár ezt eddig csak angolul találtam meg)
- Kouun no Rihatsushi
- Ten Count (♥)
- Kasa no Shita, Futari
- Fukurou-kun to Kare
- Konbini-kun
- Kuro Ookami to Gingitsune (rettenetesen szeretem, csak nagyon rövid qwq)
- Omamorishimasu, Dokomademo
- Sekai de Icchiban!
- Twinkle
- Sukitte Iwasete?
Jó olvasást :3
1. válaszoló: Igen, tudom.
2. válaszoló: Nagyon szépen köszönöm!!*3* OwO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!