Tudtok jó nyomozós animét?
Conan a detektiv
en egyszeruen imadom
Én is a Detective Conan-t tudom ajánlani, rohadt jó :) Csak sajnos kevés részhez van felirat, legalábbis magyar, angol a legtöbb részhez van. Mangában is le van fordítva pár fontosabb rész.
Illetve egy picit a Death Note is ilyen, ahogy próbálják elkapni Kira-t
Abszolút a Death Note. Sajnos nekem a Conan nem jött be, túl régimódi az én ízlésemnek.
Code : Breaker
De egyébként a realisztikus nyomozós-rendőrséges pont nem az a műfaj, ami gyakori lenne az animékben.
Death Note - ennek van ugyan egy kis fantasy vonala, de inkább lélektan, az elkövető oldaláról mutatja be az egészet, aki bámulatos logikával rendelkezik;
Psycho-pass - na ez meg pont sci-fi, viszont annyira beszippant a világa, hogy nem zavart még engem se, pedig én is gyűlölöm a sci-fit. Itt főleg a társadalmi rend, az egyén szerepe a társadalomban, az előítéletek azok, amikre ki van hegyezve az anime, inkább egy filozofikus-lélektani vonal, az egyik kedvencem. Viszont sok véres, brutális jelenet is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!