Melyik a kedvenc, és legutáltabb animétek? Miért?
kedvenc: Gintama
hogy miért? vicces, látványos harcjelenetek vannak benne, és a drámai részek igen jól vannak felépítve.
nem utálok egy animét sem az általam eddig látottak közül, bár a tokyo ghoul 2. évadjában csalódtam...
Kedvencem talán a Bleach mert annál éreztem izgalmat a részek nézése közben, a Bleach részek váltották ki azt az érzést hogy "na még egy rész és tényleg alszom...basszus 3:12 van...akkor már minek aludni?:D" Meg még egy csomó mindenért de sajnos nem tudom megfogalmazni. xd
A legutáltabb animém pedig a Diabolik Lovers...hogy miért? mert IDEGESÍT a főszereplő csaj, nincs véleménye, élettelen és a vámpír srác mintha kihasználná vagy nem tudom, de nagyon felbasz. xd
Kedvencem a Gintama, nem is tudom pontosan miért. Groteszk humora van ami mégis képes mindig megnevetettni. A karakterek zseniálisak, és jó felépítettek. Ha a mangaka pedig úgydönt, hogy most dráma van, akkor kőkeményen az van.
Legutáltabb egy nehéz kérdés. Talán a Hamatora. Hogy miért? Mert olyan szinten fölidegesített, hogyha belegondolok is remegek a dühtől. Amúgy maga az anime nem rossz, de én mégis utáltam. Nem mondom el hogy miért mert az hosszú és érthetelen lenne, másrészt spoiler.
Láttam már színvonalas, és gagyi animéket is. Ha csak egyet kellene kiemelnem, nekem is a Death Note. Igen magas színvonalat képvisel.
A leggagyibbak közül az, amelynek a címére is emlékszem, (mert az nagy szó! :P ), az Innuyasha... :)))
(Ül!!! :D )
Bár végül is jó poén, csak egy idő után unalomba fulladnak benne a klisék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!