Tudnátok ajánlani egy jó kis animét?
Animék, amiket már végig néztem:
Ezek alapján talán össze tudjátok rakni, milyen stílus érdekel:)
- Naruto, és most nézem a shippuuden végét
- kb 10 rész híján Bleach, jól el is rontották a végére, de azért remélem folytatják lassan
- Death Note
- SOUL Eater (ettől nem voltam elájulva, de jó volt)
- És tegnap a Fullmetal Alchemist Testvériséget, nagyon szomorú vagyok, hogy vége (Most megnézem a simát is, csak úgy kiváncsiságból, mennyire más)
- És most nézem a Gosickot, 16.résznél vagyok.
Nagyon szeretem az animéket, de kifogytam az ötletekből. One Piece-t nem kérek, ahhoz még nekem is kevés a lelki erőm, nagyon hosszú:) Előre is köszönöm:D
A sima FMA nem sokban különbözik a Brotherhood-tól. A Brotherhood a remake-je lényegében, továbbá a manga rendes feldolgozása.
Ha a Bleach-t végig nézted, kezd el a mangát. Animét nem fogják folytatni.
OP-t én úgy néztem, hogy elkezdtem az aktuális arc-ot, évadot, azzal párhuzamosan pedig a régebbi legjobb évadokat :D. Fél év alatt le lehet gyúrni :D. Nem kell elrettenni a hosszúságtól :) (Ha a Narutot végig nézted, akkor ezt is simán XD)
Amiket ajánlhatok:
Gintama,
Yuu Yuu Hakusho,
Code Geass (sok szempontból hasonlít a Death Note-ra), Nanatsu no Taizai,
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin,
No Game No Life,
STEINS;GATE,
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu,
Shingeki no Kyojin,
Kuroko no Basket,
Tokyo Ghoul,
De még rengeteg van. Több közülük alapmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!