Ezredik anime?!
Nem csak japán mozik vetítik és a nagyon jó barokkos túlzás. A rendező eddigi legjobb filme, az igaz, de a filmográfiáját tekintve a többi inkább a középszer ötven árnyalata.
Egyébként meg szerintem fölösleges görcsölni, mi legyen az ezredik. Az nem ünnep csak egy szám. De ha mindenképp valami "jót" vagy "különlegest" akarsz, linkeld be a listád, aztán látni fogjuk, hátha kimaradt valami, amit érdemes pótolni.
Azért maradt ki bőségesen, amit eddigre már rég érdemes lett volna érinteni. Bár, ha beleszámolom, hogy a majdnem ezerből több mint 700 darab 1-3 részes OVA/ONA/Special, gyakorlatilag még az elsőre ijesztő szám ellenére is elég újonc vagy, szóval a "mindent láttam" kifejezés nagyon nem állja meg a helyét a részedről.
Akkor amiket előre vehetsz a tervezettek listáján:
Cowboy Bebop +
Hachimitsu to Clover
Hellsing Ultimate
Jin-Roh
Mousou Dairinin +
Natsume Yuujinchou
One Outs
Ookami to Koushinryou +
Sakamichi no Apollon
Samurai Champloo
Serial Experiments Lain +
Toki wo Kakeru Shoujo +
Uchuu Senkan Yamato 2199 +
NHK ni Youkoso! +
Nodame Cantabile
Shinsekai Yori
Stranger -Mukou Hadan-
Toradora!
91 Days
Akatsuki no Yona
Black Lagoon
Barakamon.
Eljelöltem (+)-szal, ami különösen ajánlott.
Amit nem is terveztél:
Bakemono no Ko
Eve no Jikan
Fate/Zero
Ginga Eiyuu Densetsu
Howl no Ugoku Shiro
JoJo no Kimyou na Bouken
Karigurashi no Arrietty
Mardock Scramble
Memories
Mushishi
Neon Genesis Evangelion
Paprika
Perfect Blue
Redline
Sayonara Zetsubou Sensei
Sennen Joyuu
Space Dandy
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Tokyo Godfathers
Pf.. még így is rengeteget kihagyok, ami érdemes.
Tengen Toppa Gurren Lagann +
Kill la Kill
Mert rettentő ínyenc vagyok :D.
Kill la Kill: Ezt nem raktam listába, de dobott.
Tengen Toppa Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion, további mechák: A végtelenül zseniális Code Geass-en kívül a mechákkal csak rossz tapasztalataim vannak, ezért nagyon vonakodva kezdek el egyet.
Sayonara Zetsubou Sensei: Megvetem ezt az animét, sőt, bűnnek tartom a létezését. Gyalázatos.
Space Dandy: Nem jött be.
Fate/Zero: UTÁLOM. GYŰLÖLÖM. NEM.
A többi közül még van, amit nem csípek, vagy csak szimplán nem nekem való, de azért jelölgettem be párat tervezettnek.
Mindenesetre köszi.
(Utóbbi válaszoló: Gintama nagy kedvencem :D)
Az ínyenc nem pont az a szó, amit használnék. A végignézett ~210 TV animédből cirka 70-80 köszönőviszonyban sincs a színvonallal. Inkább csak speciális az érdeklődési köröd. Emellett még nem láttál egy darab Satoshi Kon-t (ma egyet ajánlásra, úgy nézem), egy darab Hosoda Mamorut, alig valami Ghiblit, alig valamit a kritikailag elismert klasszikusokból.
A listád teljesen úgy néz ki, mintha csak arra mennél, hogy felpumpáld a befejezett animék számát, de tartalom nincs a szám mögött.
Lehet kritikailag elismert, lehet klasszikus, de olyat nem fogok megnézni, ami nem érdekel. Gondolom te sem.
Nem megyek arra, hogy minél több befejezett animém legyen. Egyszerűen csak néha szívesebben nézek meg több rövidebb darabot, mint hosszút. (Azt hiszem, közrejátszanak ebben a csalódásaim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!