A Death Note animéből titeket Light vagy L halála rázott meg jobban?
L. Utána teljesen érdektelen lett a sztori.
Light halálára meg onnantól kezdve számítani lehetett. Egyáltalán nem sajnáltam.
Egyértelműen L-é.
Egyik kedvenc karakteremmé vált, és nagyon sajnáltam, hogy csak így meghalt (főleg, hogy úgymond neki drukkoltam).
Light-é nem hatott meg, alapvetően nem került közel hozzám a karaktere, meg valamilyen szinten tényleg várható volt, hogy ez lesz a vége.
L-é :c még sírtam is, annyira a szívemhez nőtt. Egyszerűen imádom a karakterét💔
Light halálát igazságosnak éreztem, de valahogy mégis megrázott mikor meghalt. Már csak azért is, mert a hülye halállistával elbszta az életét és a családjáét is, pedig egy okos srác volt.
Megrázni egyik sem, mert L-t elspoilerezték, Lightéra pedig már egy jó ideje számítottam.
Ha az a kérdés, hogy melyik jelenet volt a jobb/hatásosabb, akkor Lightét mondom. De főleg a mangásat. Az animében kicsit túlcsavarták azt a jelenetet.
Az animéből így viszont L, a zenével alatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!