Naruto, Shipuuden közötti részek?
Üdv!
A Naruto utolsó része, és a Shipuuden első része között egy jó 2-3 éves időszak kimarad a történetből..
Hol találom meg ezeket, vagy hogyan tudok ezekre rákeresni. Találtam 2 másfél órás részt, ami a falu megtámadását dolgozza fel és azt ahogyan Naruto visszatér és megmenti a falut.
De rengeteg fontos jelenet így is kimaradt. Jiraiya és Orochimaru halála például. Vagy az ahogyan Naruto elsajátítja a Shipuuden-es mozdulatait, technikáit.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem egészen értem. Jiraiya és Orochimaru és a Shippuden során halt meg.
Arról a kimaradó 3 évről nem nincs infónk, hiszen a mangában sem volt róla szó. Ahogy fentebb említették, az anime filler formájában foglalkozott kicsit vele egy-egy rövid visszapillantó erejéig.
Arrol csak fillerek vanak sajnos pedig en is meg neztem volna
Apropo Jiraiya es Oruchimaru a sippuuden kozbe halt meg es a sippuudenes technikakat erthetoen a sippuuden folyaman tanulja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!