Szamagi kérdése:
írnátok nekem nagyon aranyos és megható doramákat? (Anime movie)
Figyelt kérdés
Amibe van is ecchi rendesen meg ilyen kis zavarba ejtõ részek de alapból érdekes történet legyen.2016. dec. 6. 09:50
1/7 anonim válasza:
Most akkor animét vagy doramát akarsz?
2/7 A kérdező kommentje:
doramát
2016. dec. 17. 16:38
3/7 anonim válasza:
Rengeteg doramával japcsolatos kérdés van keresgélj azok között. pl itt én is válazsoltam a "kis" listámmalx33
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
És még a Panda dorama oldalt tudom nagyon ajánánlani, ismertetők vannak fen rengeteg doramáról és aktiv az oldal.
És még annyi hogy a doramákat nem soroljok ilyen műfajokba, hogy ecchi, yaoi vagy yuri.:D
6/7 anonim válasza:
Megint én. A dorama nem anime movie, teljesen külön áll az animétől és semmi köze hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Tudom hogy nem ugyanaz a dorama és az anime. Csak elõször buta voltam és egybe írtam mert ugye eddig csak animébõl készült doramákat néztem:D bocsi és köszi a kijavítást!:)
2016. dec. 25. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!