Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti honnan szoktatok animéket...

Ti honnan szoktatok animéket válogatni?

Figyelt kérdés

2016. nov. 30. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelem milyenek jönnek az új szezonban. Műfaj és történet alapján válogatok mit is nézzek a régiek és újak közül is.
2016. nov. 30. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy oldalra vagy kíváncsi? Akkor animeaddicts(ez magyar), myanimelist
2016. nov. 30. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Facebookon likeolok animevel kapcsolatos oldalakat, ahol képhez jár cím is.
2016. nov. 30. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:

anichart.net

Illetve Myanimelist-en nézem ami tetszett és ott minden anime mellett van egy olyan, hogy "ajánló", ez az adott animéhez hasonló egyéb animéket ajánl. Ezeknek megnézem az értékelését, ha magas a pontszám és tetszenek a képek akkor megnézem. 6-7/10 alatt nem nézek semmit!

2016. nov. 30. 22:08
 5/9 anonim válasza:
gogoanime.io oldalon vannak a most jelenleg futó animék. ha régebbieket akarsz akkor műfaj szerint akkor a legjobb megoldás a myanimelist, magyar oldalakat maximum a feliratok letöltése miatt szoktam választani, mert az adatbázisuk körülbelül 1/10e. myanime kb. akkora nagyságú mint imdb és az ottani reviewok is az igazi filmkritikusokhoz lehet hasonlítani, magyarul. lehet hinni nekik, amire azt mondják jó az tényleg jó.
2016. dec. 1. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha itt a gyk-n, vagy a myanimelist-en, vagy teszem azt a 9gag-en látok valamit ami tetszik azt megnézem.
2016. dec. 1. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Az újakról főleg innen szoktam értesülni, és a MyAnimeList-en rendezem a listámat. De toplistákból, blogbejegyzésekből és más írásokból is szokott jönni időnként.

2016. dec. 1. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom ajanlani az animegyetem youtube csatornát én annak a top 10-es anime kritikáiból szoktam szemezgetni azon kivül myanimelist animeaddicts és ha letöltésről van szó akkor enkór vagy nyaa.se
2016. dec. 2. 00:02
 9/9 anonim válasza:

Valamikor AMV-ből. Internetes animès oldalakról pl: Anime Addicts-ról.

Ès animès ismerősöktől.

Van egy oldalam is ha èrdekelne.

[link]

2016. dec. 2. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!