Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Monogatarinak ennyi évadja van?

Monogatarinak ennyi évadja van?

Figyelt kérdés

Bakemonogatari

Nisemonogatari

Nekomonogatari Black

Monogatari Series Second Season

Hanamonogatari

Tsukimonogatari

Owarimonogatari

Koyomimonogatari

Kizumonogatari Part 1: Tekketsu

Kizumonogatari Part 2: Nekkestu

Kizumonogatari Part 3: Reiketsu

Válaszokat elörre is köszönöm.

2016. nov. 19. 17:08
 1/5 Cukor chan válasza:
Igen ezek, plusz még a Special-ok és lesz majd 2017-ben az Owarimonogatari Ge :D Remélem segítettem^^
2016. nov. 20. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Helló! Szeretném megnézni az animét én is csak nem tudom hogy van sorrendbe az évadok. Szóval azt szeretném kérdezni hogy ahogy leírtad sorrendbe úgy kell megnézni?
2016. nov. 20. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, egyenlőre ennyi van, de még van bőven LN ami majd jön anime formában is. Shaft azt mondta mindhez készít még adaptációt.

Viszont nem jó sorrendben írtad le az animéket.

2016. nov. 21. 04:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Kiadási sorrendben írtam le őket és így is néztem.Szerintem így a jó mert így jön ki a történet és nem véletlenül így adták ki.
2016. nov. 23. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Special-ok? Vannak részek ezeken kívül? Leírnád mik azok és mi a sorrendjük megköszönném:).
2016. nov. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!