Monogatarinak ennyi évadja van?
Figyelt kérdés
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari Black
Monogatari Series Second Season
Hanamonogatari
Tsukimonogatari
Owarimonogatari
Koyomimonogatari
Kizumonogatari Part 1: Tekketsu
Kizumonogatari Part 2: Nekkestu
Kizumonogatari Part 3: Reiketsu
Válaszokat elörre is köszönöm.
2016. nov. 19. 17:08
1/5 Cukor chan válasza:
Igen ezek, plusz még a Special-ok és lesz majd 2017-ben az Owarimonogatari Ge :D Remélem segítettem^^
2/5 anonim válasza:
Helló! Szeretném megnézni az animét én is csak nem tudom hogy van sorrendbe az évadok. Szóval azt szeretném kérdezni hogy ahogy leírtad sorrendbe úgy kell megnézni?
3/5 anonim válasza:
Igen, egyenlőre ennyi van, de még van bőven LN ami majd jön anime formában is. Shaft azt mondta mindhez készít még adaptációt.
Viszont nem jó sorrendben írtad le az animéket.
4/5 A kérdező kommentje:
Kiadási sorrendben írtam le őket és így is néztem.Szerintem így a jó mert így jön ki a történet és nem véletlenül így adták ki.
2016. nov. 23. 20:38
5/5 A kérdező kommentje:
Special-ok? Vannak részek ezeken kívül? Leírnád mik azok és mi a sorrendjük megköszönném:).
2016. nov. 23. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!