Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A monster musume no iru...

A monster musume no iru nichijou -nak/nek lesz-e folytatása?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Reméljük hogy nem. Annyi jó történet van de egy újabb undorító fetis anime kapott animet, örüljön annak az egy évadnak. Mi tetszik benne?

Történet: srachoz mindenféle bogyos szorny költözik be. Ennyi.

De ha nincs történet, mi tölti ki az animet? Cici, fenék, cici, fagyi szopas a parkban, cici, fetis, fetis, fetis, cici.

Vagy igénytelen vagy, vagy kanos kisfiú de az ilyenek miatt animalnak meg ilyen szennyeket. Leesik a zombi melle, vissza varrja. Harpia nyilvánosan elelvezz miközben fotózzák. Erre van igény? Erre a szarra? Egész olyan huzavona...megtobb szorny lány , felesleges randik, történet mindig sehol, persze hiába mondja a srác hogy választ, úgy sem fog csak befogad egy újabb lányt. De ha már szereted az ilyen hányadekot, ajánlom a prison schoolt ami a legallja a fetis animekben, az egymásra pisilestol kezdve minden van benne. Emelett van egy csomó harem anime, nem nehéz csinálni egy ilyet, van bőven választék. Nyomorek srác (hogy azok a nyomorekok akik nézik, beleeljek magukat a szerepébe) + csomó dogos csaj. Tisztelet a kivételnek, láttam jó harem animet, de mostanra félbe hagyom a sorozatot ha kettőnél több lány van benne akik oda vannak a sracert

2016. nov. 19. 02:30
 2/6 anonim ***** válasza:
16%

Valószínűleg nem lesz. Legalábbis a következő egy évben teljesen valószínűtlen. Ahogy ezek a történetek... cselekmények... eseményláncok működnek, nem is igen igényli.

Szvsz még mindig jobb, mint az ilyen Tokyo Ghoul, Re:Zero, Mirai Nikki, Elfen Lied fäszságok. Ez legalább nem mutatja magát többnek, mint ami.

2016. nov. 19. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Dehogy jobb! A felsoroltak közül egyiket sem szeretem, de azoknak legalább van történetük és nem az benne az izgalom, hogy a srác melyik hülye libat választja. Állítólag tokyo ghoul manga nagyon jó horror, láttam részleteket, tényleg sokkal durvább. Re: zerot nem ismerem. Mirrai nikki túlélő játék és nagyon érdekes ötlet, hogy nem fegyvert kapnak, hanem jövő naplót. Valamint van benne karakter fejlődés és csattanó. Elfen Liedet én sem értem miért szeretik annyian, de még mindig jobb mint az az undorító szörny anime. Tudom, fiatal fiúknak van hogy legyen mire verni, ne keressék benne történetet de a színvonal...olyan mint bármelyik más, csak szörnyek vannak benne hogy kiemelkedjen a többi közül. Más mufajjal össze hasonlítani felesleges.gyulolom a harem animeket, eleinte izgalmas volt hogy kit választ a srác, de rájöttem hogy ez a műfaj az animek poce godre.
2016. nov. 19. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem épp ellenkezőleg ezeknél (ecchi-hárem), akár szereti valaki, akár nem, bölcsőtől a koporsóig mindenki tudja mire számíthat és aszerint áll hozzá.

Az általam felsorolt hatásvadász tiniszarságokat, még írhatnék jópár címet a listához, viszont gyakra egy polcra teszik a médium igazi komoly darabjaival, mesterműnek titulálják, ami sokkal nagyobb hatással van az iparra, mint 12 epizódnyi cicivillantás, amin temperamentumtól függően a néző mosolyog vagy bosszankodik egy sort és tovább lép.

Egy fan service show ilyen. Ilyen volt 10 éve is a To Love-Ru-val, ilyen volt 15 éve is az Usagi-chan de Cue-val. Ez a műfaj ilyen, azon belül pedig ez a darab a jobbak közül való, például az imént ide citált kettőhöz képest. De senki soha nem is fogja együtt emlegetni a Paranoia Agenttel vagy a The Tatami Galaxyval. A korábban felsoroltakat viszont simán. A Re:Zerót és az Erasedet rendre együtt emlegetik a Steins;Gate-tel, pedig igen csak ég és föld a különbség.

Én inkább aszerint értékelek valamit ami, nem pedig aszerint, ami nem. Egy fan service showt nem fogok lehúzni, mert nem Ginga Eiyuu, ahogy a Ginga Eiyuu-t sem, mert nem olyan jó vígjáték, mint a Space Dandy. Az a hozzáállás sima szűklátókörű sznob elitizmus lenne, ami szintén a kreativitás halála és túlzásokba esve szintén rosszat tesz az ipar egészének.

2016. nov. 19. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Csináltak hozzá pár tucat egy-két perces special-t, a youtube-on angol felirattal megtalálod, magyar felirat nincs hozzá, én csak egy-kettőbe néztem bele.

Fun fact: Miia és Touka (Tokyo Ghoul) szinkronhangját ugyanaz a nő adja.

A felsorolt animék közül mindet láttam , a Mirai Nikkit nagyon utálom, az Elfen Lied-ről és a Tokyo Ghoul-ról bőven tudnék hideget meleget mondani, viszont a Re: Zero mellett hetározottan kiállok. A Re: Zero a szezon során a teljes ismeretlenségből lett a leghype-oltabb anime, és ezt a jó rendezésnek, jó világbemutatásnak, karaktereknek és történetnek köszönheti, egyszerű nézőként az mondom, hogy ilyen animéket akarok látni, sose rosszabbat ennél. Most komolyan, mennyire jól néz már ki ez a jelenet: https://www.youtube.com/watch?v=GGfBoWR8AyE

2016. nov. 20. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is kiállok amellett, hogy nagyon gyenge. Nem sértően rossz, de határozottan átlag alatti. És az teszi igazán rosszá, hogy a nem kritikus, avatatlan nézőt meg tudja győzni arról, hogy ez a legjobb, amit az anime, mint médium nyújthat.
2016. nov. 20. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!