A monster musume no iru nichijou -nak/nek lesz-e folytatása?
Reméljük hogy nem. Annyi jó történet van de egy újabb undorító fetis anime kapott animet, örüljön annak az egy évadnak. Mi tetszik benne?
Történet: srachoz mindenféle bogyos szorny költözik be. Ennyi.
De ha nincs történet, mi tölti ki az animet? Cici, fenék, cici, fagyi szopas a parkban, cici, fetis, fetis, fetis, cici.
Vagy igénytelen vagy, vagy kanos kisfiú de az ilyenek miatt animalnak meg ilyen szennyeket. Leesik a zombi melle, vissza varrja. Harpia nyilvánosan elelvezz miközben fotózzák. Erre van igény? Erre a szarra? Egész olyan huzavona...megtobb szorny lány , felesleges randik, történet mindig sehol, persze hiába mondja a srác hogy választ, úgy sem fog csak befogad egy újabb lányt. De ha már szereted az ilyen hányadekot, ajánlom a prison schoolt ami a legallja a fetis animekben, az egymásra pisilestol kezdve minden van benne. Emelett van egy csomó harem anime, nem nehéz csinálni egy ilyet, van bőven választék. Nyomorek srác (hogy azok a nyomorekok akik nézik, beleeljek magukat a szerepébe) + csomó dogos csaj. Tisztelet a kivételnek, láttam jó harem animet, de mostanra félbe hagyom a sorozatot ha kettőnél több lány van benne akik oda vannak a sracert
Valószínűleg nem lesz. Legalábbis a következő egy évben teljesen valószínűtlen. Ahogy ezek a történetek... cselekmények... eseményláncok működnek, nem is igen igényli.
Szvsz még mindig jobb, mint az ilyen Tokyo Ghoul, Re:Zero, Mirai Nikki, Elfen Lied fäszságok. Ez legalább nem mutatja magát többnek, mint ami.
Szerintem épp ellenkezőleg ezeknél (ecchi-hárem), akár szereti valaki, akár nem, bölcsőtől a koporsóig mindenki tudja mire számíthat és aszerint áll hozzá.
Az általam felsorolt hatásvadász tiniszarságokat, még írhatnék jópár címet a listához, viszont gyakra egy polcra teszik a médium igazi komoly darabjaival, mesterműnek titulálják, ami sokkal nagyobb hatással van az iparra, mint 12 epizódnyi cicivillantás, amin temperamentumtól függően a néző mosolyog vagy bosszankodik egy sort és tovább lép.
Egy fan service show ilyen. Ilyen volt 10 éve is a To Love-Ru-val, ilyen volt 15 éve is az Usagi-chan de Cue-val. Ez a műfaj ilyen, azon belül pedig ez a darab a jobbak közül való, például az imént ide citált kettőhöz képest. De senki soha nem is fogja együtt emlegetni a Paranoia Agenttel vagy a The Tatami Galaxyval. A korábban felsoroltakat viszont simán. A Re:Zerót és az Erasedet rendre együtt emlegetik a Steins;Gate-tel, pedig igen csak ég és föld a különbség.
Én inkább aszerint értékelek valamit ami, nem pedig aszerint, ami nem. Egy fan service showt nem fogok lehúzni, mert nem Ginga Eiyuu, ahogy a Ginga Eiyuu-t sem, mert nem olyan jó vígjáték, mint a Space Dandy. Az a hozzáállás sima szűklátókörű sznob elitizmus lenne, ami szintén a kreativitás halála és túlzásokba esve szintén rosszat tesz az ipar egészének.
Csináltak hozzá pár tucat egy-két perces special-t, a youtube-on angol felirattal megtalálod, magyar felirat nincs hozzá, én csak egy-kettőbe néztem bele.
Fun fact: Miia és Touka (Tokyo Ghoul) szinkronhangját ugyanaz a nő adja.
A felsorolt animék közül mindet láttam , a Mirai Nikkit nagyon utálom, az Elfen Lied-ről és a Tokyo Ghoul-ról bőven tudnék hideget meleget mondani, viszont a Re: Zero mellett hetározottan kiállok. A Re: Zero a szezon során a teljes ismeretlenségből lett a leghype-oltabb anime, és ezt a jó rendezésnek, jó világbemutatásnak, karaktereknek és történetnek köszönheti, egyszerű nézőként az mondom, hogy ilyen animéket akarok látni, sose rosszabbat ennél. Most komolyan, mennyire jól néz már ki ez a jelenet: https://www.youtube.com/watch?v=GGfBoWR8AyE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!