Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol találok olcsón, (3000ft~)...

Markobardos kérdése:

Hol találok olcsón, (3000ft~) Animés pólókat?

Figyelt kérdés

Kicsit sokallom, a 20 USD-t + kiszállítási költséget, de nem nagyon találok olcsóbban, nagy választékú animés pólót :(

Segítség!

2016. nov. 3. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Talán ebay-en, aliexpress-en, amazon-on, és egyéb ilyen ismert elektronikus kereskedelmi oldalakon. Arra figyelj, hogy általában ázsiai méretben vannak megadva!

Kerestem neked ebay-en párat, itt 2200-3000 Ft között találtam animés pólót: [link]

[link]

2016. nov. 4. 02:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Eladó animés cuccok fb csoportot próbáltad már?
2016. nov. 4. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:

öm... Az első kommentre: Köszi, hogy említetted az amazon-t meg azt a másikat, e-bayt néztem, de valamiért csak pólót nem találtam XD

A másik kommentelőnek: Nem hiszem, majd lehet megnézem (~)

Pff XD

2016. nov. 4. 10:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Már talolok, visszavonom.

Bár valahogy olyan animéből, amit én szeretnék, egyik sem olcsó :/

2016. nov. 4. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik animéből? A barántőim szakértői, ők is folyton animés dolgokat rendelgetenek, meg tudom őket kérdezni, szoktak Aliexpressről rendelni, de említettek valami más oldalt is. Meg tudom kérdezni, melyik az. Nem tudom, árban hol vannak ott a dolgok, de ő azt is biztos tudni fogják, ha érdekel, írj.:)
2016. nov. 4. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, érdekelne, küldtem egy privát üzenetet
2016. nov. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!