Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Létezik olyan anime ami...

Létezik olyan anime ami állatokról szól? Pl: macskákról? ők vannak a történtet központjába?

Figyelt kérdés

Emberek is megjelenhetnek benne de konrkrétan ilyen érdekelne. Valamint tudtok valami olyan animet ajánlani amit egy felnött is megnézhet és érdekelheti egy olyant aki aki nem szokott ilyesmit nézni, mert nem halott róla? Idősebb felnöttről van szó.

Köszönöm! :) =^._.^=

2016. okt. 29. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
2016. okt. 29. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kanojo to Kanojo no Neko

Chi's Sweet Home

Macskák királysága - film, magyar szinkron

2016. okt. 29. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Villámacskák (macskákról szól)

Állati küldetés (pár ember mesélnek az állatokról (persze nem csak elmondják hogy pl: milyen a béka hanem megtapasztalják) èn nagyon ajánlom van magyar szinkronban de nem tudom a magyar szinkronon kivül milyen szinkron van mert én magyar szinkronban néztem

2016. nov. 1. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

3.: az animék eredetileg japán szinkronosak.

A Chi's Sweet Home-ot én is ajánlom, aranyos kis állatos történet, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt tökéletes:)

Illetve ott van még a Ginga: Nagareboshi Gin (Ezüst Nyíl) című anime is, ez viszont kicsit komolyabb.

Felnőtteknek szóló animék a seinenek. Aki nem látott még animét, de érdekelné, annak ezeket ajánlom:

Howl no Ugoku Shiro (A vándorló palota) - magyar szinkronnal is megtalálható

Hotaru no Haka (Szentjánosbogarak sírja) - szintén

Rainbow - a második világháború utáni japánt mutatja be nevelőintézetbe került fiatalok szemszögéből. Talán az egyik legreálisabb anime, amit láttam.

Psycho-Pass - a jövőben játszódik, egy olyan világban, ahol elméletben lehetetlen a bűnözés

Ghost in The Shell - sajnos még nem volt hozzá szerencsém, de nagyon jó véleményeket hallottam róla

91 Days- ezt igazából azért ajánlom, mert ez az egyik legkevésbé japán anime. Amerikában játszódik, a szesztilalom idején, egy maffiás bosszútörténetet mutat be. A nyelvet leszámítva semmi japán nincs benne, így akit nem vonz annyira a japán kultúra, az is tehet vele egy próbát.

2016. nov. 1. 16:15
 5/6 hinahi ***** válasza:
esetleg a tokyo mew mew
2016. nov. 2. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. nov. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!