Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is hasonlít a...

Szerintetek is hasonlít a fairy tail és a naruto?

Figyelt kérdés

Mindkét animét szeretem, s nem kerülte el a figyelmemet a hasonlóság.

ott van Naruto és Natsu karaktere ami szinte egy forma, mindketten hülyék, kitartóak, erősek, és nincsenek tisztába az erejükkel. Ráadásul Natsu az anime elején (nem tudom, hogy melyik részben)azt mondja, hogy "ezt az úttat választatom".

Aztán ott van Lucy aki meg Sakurára hasonlít, ők azok a tipikus női karakterek akiket állandóan meg kell menteni.

Aztán ott van még Erza (őt imádom, lenyűgöző karakter de..) Tsunadére hasonlít, gondoljuk bele tragikus múlt, erős személyiség, erős képességek, még a férfiak is felnéznek rájuk és elismerik őket.

Ráadásul maga a világ is hasonlít, csak az egyikben varázslok vannak a másikban meg nindzsák.

2016. okt. 26. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkét anime Shounen műfajú, a Shounen olyan anime, ami a tinédzser korosztálynak szól elsősorban, harcolós, sok szereplős, gyakran elég hosszúra nyújtott stb. Ezekben az animékben sok a hasónlóság. Ilyesmi még a One Piece is például.
2016. okt. 26. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
ezt tudom, de akkor is ezeket a hasonlóságokat kilehetett volna kerülne, vagy ha nem is kikerülni leglább ne lett volna ilyen szembe tűnő.és főleg nem kelet volna használni naruto szavajárását
2016. okt. 26. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek mondhatni kötelező shounenfight klisék (nem shounen, az csak a célközönség korosztályára utal, shounennek számít pl. a Shigatsu wa Kimi no Uso is, mégis teljesen más anime). Minden műfajnak megvannak a maga kliséi, így ennek is:)
2016. okt. 26. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hasonlítanak. Natsu múltja karaktere teljesen más, mint Narutoé. Egyébként pedig a Fairy Tail szerintem sokkal jobb, mint a Naruto, de ez ízlés kérdése, mellesleg nem is az anime, hanem a manga jobb nála és előrébb tart, mint az anime. :D
2016. nov. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!