Ti hány évesen mentetek először MondoConra?
Figyelt kérdés
Most 13 vagyok és gondoltam majd jövőre megyek, de kicsit parázok mert több felnőttet láttam mint tinit képeken :DD2016. okt. 9. 10:13
1/12 anonim válasza:
17 évesen.
Ne aggódj, vannak fiatalabbak és idősebbek is, biztos fogsz találkozni a te korosztályodban lévőkkel:) Esetleg valamelyik barátodat, ismerősödet is megkérheted, hogy tartson veled, még akkor is, ha nem szereti az animéket, de mondjuk sorozatokat, játékokat igen, mert ő is találna magának szórakozási lehetőséget^^
2/12 anonim válasza:
6-7ik es lehetem, baratnömel menetem el, de az apukaja vitt el minekt.
Amugy jo arc volt, mert hagyta hogy elvezzük a koncertett, tehat akkor nem volt velünk.
3/12 anonim válasza:
Nyugi én még csak egyszer voltam(szupi volt) 10 évesen a nővéremmel,a nővérem barátnőjével,és a nővérem barátnőjének barátnőjével.:)
5/12 anonim válasza:
Felnőttek szerintem nem igazán mennek ilyenre.
6/12 anonim válasza:
18 évesen és 3 naposan :D Én meg azon paráztam, hogy nem vagyok-e túl öreg ilyesmikhez :D Amúgy már sorbanállás közben rájöttem, hogy baromság a kor miatt aggódni, volt ott minden korosztály.
7/12 anonim válasza:
Én is azért nem megyek, mert úgy vagyok vele, hogy túlkoros lennék.
21/l
8/12 anonim válasza:
5.: dehogynem. Én most nyáron még nagyszülőket is láttam. Maguk a szervezők és a fellépők is többnyire felnőttek.
9/12 hinahi válasza:
14. És nagyon jó!! Rengeteg 30-as és idős is jár. Ami miatt ott tuti nem kell aggódni, az a kor:)
10/12 anonim válasza:
Szia, én 12 évesen voltam az első conomon :D (most ősszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!