Anime, ami nem túl gondolkodós, de azért nem is bullshit?
Mit ajánlanátok valakinek,aki egy kezdő animés, és bár a Code Geass NAGYON tetszik neki, fárasztónak találja?Mit nézzen következőnek,ami kicsit relaxálósabb?
+ nem szeretnék túl klisés, ordítok és közben mondom mivel támadok féle animéket,és a túl sok romantika is kizárva :D
Azumanga Daioh; Excel Saga; FLCL; Gintama; Hetalia: Axis Powers; School Rumble; Squid Girl
Ezek biztosan nem fogják megterhelni az agyad, de azért egész jó vígjátékok.
Gintama kezdő animésnek halál, kedvencem, de egy kőkemény paródiasorozat, legalább 100 animét kell hozzá ismerni (de inkább többet), tisztában kell lenni a japán történelemmel és nagyjából a politikával, a japán nyelv ismerete pedig alap hozzá (maga a cím is egy szóvicc). Tényleg egyik legnagyobb kedvencem, de kezdőnek semmiképp nem ajánlanám.
Viszont tudnám ajánlani a Barakamont. Slice of life, vidék, aranyos, vicces, nincs olyan orbitálisan nagy története, de szerethető, nyugis, bár néha vannak benne betegebb poénok:D
hátnemtom :D igazából ez a báytámnak lenne(17), és nemtom mennyire fogná meg pl: a Barakamon :)
A Kekkai Sensen-en gondolkozom,+ enmtom hogy az Ac mennyire lenne jó.vaggy AOT . mondjuk azt modnta nem akar egy horrorral kezdeni , már nézett egy animét szóval nem ez a kezdés :p :D /13L
az elsőnek üzenem hogy azért FLCL nem gondolkodós?? na kíváncsi vagyok láttad-e már, és ha igen, akkor mennyit értettél belőle. ennél messzebb kb nem is eshettél volna a "nem túl gondolkodós" jellemzéstől
kérdező nem kötözködésből de szerintem itt mindenki pont lesz@rja az élettörténeted meg a bátyád, bocs nem kötekedés akar lenni, de tök fölösleges ilyen bullshitekkel húzni az időt
szia! tudod azért mondtam el, mert szerintem mást ajánlanál egy 17 éves fiúnak, mint egy 13 éves lánynak, :)pl: nem hiszem ,hogy a Lovely Coplexre kíváncsi lenne.
másrészt ha leszarod azt a 2 mondatos élettörénetemet, akkor miért nem mész máshova? Nagyon örülök ,hogy foglalkoztál velem, de majd 2 pecet pazaroltál rám, annak ellenére, hogy magasról leszarsz, ráadásul még értelmes,használható választ sem kaptam tőled.
Btooom!, GTO, Black Lagoon
(Mindhárom értelmes, de nem bonyolult anime)
A CG tényleg kusza tud lenni néha, hatalmas lore van mögötte és csak egyszer mondják el a dolgokat, aztán nem kötik az orrodra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!