Csak számomra érthetetlen kicsit az Orange anime/manga vége?
Figyelt kérdés
Kakeru és Naho végül nem jönnek össze? 😊2016. szept. 27. 19:49
11/15 anonim válasza:
"A sorozat lezártát követően az Orange -Mirai- című animefilmmel folytatódik a történet, amelynek cselekményéhez Takano Ichigo októberben megjelenő, két fejezetes spin-off mangáját veszik alapul, ezúttal Suwa szemszögéből elmesélve az eseményeket, és megtoldva az egészet egy epilógussal."
Remélem, ez elég válasz:D
12/15 anonim válasza:
Elég. :D De nagyon úgy tűnik nekem, hogy ez is a "húzzunk le a sztoriról még egy bőrt" esete lesz.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem.Én kíváncsi vagyok Suwa-ra miként éli meg,hogy akit szeret más fiúért van oda és még így is támogatja.Lehet közben belülről majd megszakadt,míg kívülről az erőset mutatta.Nagy tisztelet jár neki. :D
14/15 anonim válasza:
Szar volt, mint a legtöbb mostani anime kiforraltlan véggel. Hogy összejönnek vagy nem jönnek össze a nézőre van bízva. Most pedig jönni fog egy spin-off? Jaj, alig várom már, hogy lássam ezt az agyatlan bagázst kidolgozatlan buta karakterek. Naho vagy hogy a halálba hívják a legbutább karakterek közé tartozik a 2016-os animék közül.
15/15 anonim válasza:
14-es válaszoló,kár volt írnod.Valószínű,hogy összejönnek,egyszerű következtetést kell levonnod,de látom nem jött össze.Sok animében vannak ilyen klisés szereplők,szerintem akkor azokat is utálhatod vagy csak egyszerűen utálod ezt az animét és úgy érezted muszáj mindenki tudtára adnod,hogy mennyire rossz,miközben csak neked nem jön be ez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!