Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A One Piece -ben a Dressora...

A One Piece -ben a Dressora arc szerintetek jó?

Figyelt kérdés
megtudtam hogy nagyon hosszú arc lesz és kíváncs vagyok jó vagy csak túl van húzva és nem is jó(most a punk hazard arc-nál járok)

2016. szept. 9. 22:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Úgy kb a feléig nagyon élveztem, de utána olyan unalmasba csapott át, hogy majdnem feladtam. Volt a második felében is 1-2 jó rész, de még így is elég gyenge volt szerintem.
2016. szept. 9. 23:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon érezhető volt rajta hogy Oda-t belassították. És a mangán hagyján az anime nagyon megjárta miatta.
2016. szept. 9. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de voltak ennél jobb évadok is :D
2016. szept. 10. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nézd a One Pace-t ott kivannak vágva az unalmas értelmetlet filler jelenenetek amik az animét szinte nézhetetlenné teszik, vagy olvasd a mangát
2016. szept. 10. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:

A történet jó volt, Oda végül is jó sztorit írt, a karakterek is változatosak voltak, voltak fordulatok, bár picit ez a megmentünk egy országot dolog sablonos. De a gond az animével volt / van, a Toei pocsék adaptációt készít, nagyon lassú, vontatott, unalmas, a grafika változó, az animáció többnyire csapnivaló. Én személy szerint nem nézem már az animét, a mangát olvasom.

Az idő ugrás után nagyon pocsék lett a színvonal. Nem Oda hibája, a Toei Animation-é.

2016. szept. 10. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Tény hogy kicsit ellett húzva de nem volt rossz.Rengeteg fontos dolog történt,érdekes új karakterek,fantasztikus boss.Szóval összességében szerintem nem volt anyira gát mint aminek bevan állítva.
2016. szept. 11. 10:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Hm, van benne egy-két jó pont. Például a főgonosz szerintem idáig a legmenőbb, legkarizmatikusabb a sorozatban. Viszont az arc nagyon hosszú. Ennek az a következménye, hogy iszonyat vontatott a sztori. Kb, egy nap történései 100 részben! Minden flashback-et háromszor megnézhetünk epizódonként, és van hogy a szereplők percekig csak bámulnak egymásra, miközben a tömeg üvölt stb. Valamikor részenkét a tényleges történés 3 perc a 24 percből. Aztán a harcok. Spoilerezni nem akarok, de általános jelenség, hogy a mangához képest gyakorlatilag szkandermeccsek lettek, főleg az ilyen "végső" támadásoknál. Előttem is írták az animációt. A fontosabb jelenetek általában tisztességes animációt kaptak, de helyenként mintha egy ppt diavetítést néznénk.

Összefoglalva azt mondanám, olvasd a mangát, és a harcokat nézd meg az animében esetleg.

2016. szept. 11. 10:44
 8/12 anonim válasza:
Nekem addig nem tűnt fel hogy nagyon húzzák a sztorit addig amíg utol nem értem az animét. Akkor döbbentem rá hogy egy résznek a felének semmi jelentősége nincs csak vagy futkároznak vagy valamit mutatnak. Viszont még így is minden héten vártam hogy jöjjön kifele a következő rész. Én azt mondom hogy ha neked annyira tetszik a One Piece (mint nekem) akkor ez téged nem fog zavarni és folyamatosan nézni fogod. A másik meg, hogy ez egy Neverend anime ezért is húzzák ennyire. Ha pedig mégis zavar akkor a Naruto-kun.hu manga olvasóján olvashatod a mangát.
2016. szept. 11. 17:40
 9/12 A kérdező kommentje:
végignéztem a punk hazard arc-ot és a dressrosa arc-ot mangában kezdtem el olvasni és amikor megnéztem milyen animében rájöttem hogy tényleg nagyon húzzák(pl.Fujitora 5 percen keresztül lassan lesétál egy lépcsőn lépcsőfokonként)
2016. szept. 13. 13:50
 10/12 anonim válasza:
Az anime nagyon szar főleg a második fele valahogy még az eddigieknél is rosszabb volt szóval mangában érdemes csak én a manágak egy idő után unom hiába jó a sztori
2016. szept. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!