(Anime) Gintama vagy Sket Dance?
Figyelt kérdés
Tavaly nyártól nyárig végignéztem a Gintamát, nagyon tetszett. Most belenéztem a Sket Dance-be, mivel közös gyökereik vannak, de így az első tucat rész után eddig nem érzem ugyanazt a színvonalat.
Aki esetleg látta valamelyiket, mi a véleménye róla?
2016. aug. 30. 20:42
1/4 anonim válasza:
gintama :D de a másik is nagyon tetszett
2/4 anonim válasza:
Nekem a Sket Dance az egyik kedvenc animém, ellenben a Gintamáért nem vagyok oda - több esélyt is adtam már neki, de sajnos nem az én világom.
3/4 anonim válasza:
Sket Dance-ből a 30. rész körül járok, de közel sem hozza a Gintama színvonalat, szerintem nagyon gyenge hozzá képest.
4/4 anonim válasza:
Gintama - imádom, szerintem sokban járult hozzá a stúdió hogy ilyen jó legyen. Mondjuk kellett hozzá vagy 20 rész mire berántott, főleg az első komolyabb szál után totális függő lehet az ember.
Sket dance - egyszer belekezdtem 2 rész után dobtam, de azóta sok idő eltelt, majd újra nekikezdek. Elsőnek a Gintamát is dobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!