Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek gáz animéken sírni?

Szerintetek gáz animéken sírni?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem az,én is sok animén érzékenyültem már el,és sírtam is rajtuk.De az egyik ismerősöm szerint "tök gáz",hogy egyes emberek,(mint jómagam is) "meséken" sírnak. Nektek mi erről a véleményetek?

2016. aug. 30. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy az. :)
2016. aug. 30. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Az anime nem mese :D nyilván, ő ha meghallja azt a szót arra gondol, h pokémon, meg yu gi oh, amiken azért tényleg nem lehet nagyon sírni...jó, mondjuk a pokémonba van egy rész ami azé gyerekként majdnem elbőgtem magam :'D

de ha megnéz egy shikki-t, shinsekai yori, wolf's rain-t vagy ilyesmit valszeg ő is elérzékenyülne

2016. aug. 30. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség,de ha valakinek valam nem tetszik,azon nem fog sírni második válaszoló,bár azzal egyetértek,hogy legtöbben azt hiszik,hogy yugioh és pokémon fajtákból állnak az animék.Ezért is mesézik le. :D
2016. aug. 30. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:

A Yu-Gi-Oh! (elsősorban a Duel Monsters) és a Pokemon egyaránt komolyabb az eredeti, japán verzióban, mivel Magyarországra csak az amerikai, vágott és agyoncenzúrázott verzió ért el, így teljesen komolytalannak tűnik mindkét sorozat. a YGO! DM-et végignéztem mindkét verzióval, ég és föld a különbség, az utolsó 24 rész pedig elég komolyra sikeredett (az utolsó négy részt meg úgy végigbőgtem, hogy öröm volt nézni, így cáfolom az állítást, hogy nem lehet rajta sírni:'D). Szóval ezt a két sorozatot se mondanám kifejezetten gyerekesnek.

És nem, dehogy gáz. Gáz a filmeken sírni? Nem. Gáz a könyveken sírni? Nem. Akkor szerintem az animéken se gáz sírni. Sőt, más rajzfilmeken vagy animációs filmeken is lehet sírni, vagy meghatódni rajtuk, legyen az akár Disney, akár magyar rajzfilm:)

2016. aug. 30. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazad van 4-es válaszoló.Mondjuk a pokemon mangája is bőven eltér,mert ott széttépik egymást a pokémonok. :D
2016. aug. 30. 21:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 31. 10:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Ezt az mondja csak, aki még nem látott egyet se.

Toriko asszem a 8ik részét megkönnyeztem. (Legendás farkas részt.)

2016. aug. 31. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Okkal sírni sosem gáz, még mesék is meg tudnak ríkatni felnőtt férfiakat akár. Néhány nagyon szomorú jelenetre példa: a FEL! nyitójelenete, Mufasa halála az Oroszlán királyban, a Szilaj több jelenete (Köszönjük Disney!)

Következtetés: a szomorúság mint az ember által legfiatalabban megtanult érzelem (a boldogság mellett) kortól függetlenül mutatkozik meg minden emberen, adott tapasztalat kapcsán.

#2 ha már te a Pokémont ellenpéldának hoztad iderakom a Pokémon the first movie-t. Egyéb animék: Fullmetal Alchemist: a bölcsek kövének nyomában (azért nem a Brotherhood-ot írom mert az némileg vidámabbra vette a formát, ettől persze a régi nem lesz jobb nála), Elfen Lied, Steins;Gate.

2016. aug. 31. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz mert akkor vele együtt érzel és az úgymond jo is
2016. szept. 2. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Bevallom Neked, a Kuroshitsuji első és második évada végén is mentem a fürdőszobába megmosni az arcomat mert sírtam. Plusz, a K Project első évadjának végét is megkönnyeztem (nem tudom láttad-e, mindenesetre nem spoilerezek). Szóval ennyi c: szívesebben sírok animéken mint más dolgokon.
2016. szept. 13. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!