Miért ilyen menők az animék?
Figyelt kérdés
Én utálom őket úgx ahogx vannak2016. aug. 25. 21:28
11/12 anonim válasza:
Az animéket fel lehet fogni úgy mint másoknál a TV vagy a Fakebook, pl nekem az az irritáló ha valaki állandóan a Fakebúkot, instag3chi-t és a Snapchetet tolja állandóan... de el kell viselni őket mert ők ebben élik ki magukat... És mi anime "fanok" ebben látjuk a számunkra szórakoztatót... szerintem nem baj ha valaki nem szereti az animét de az nekem nagy szívfájdalom ha úgy beszélnek róla csúnyákat h közben 1 animét sem néztek meg ._.
12/12 anonim válasza:
Köszönöm utolsó! Én is tapasztaltam néhányszor hogy olyanok pfujolnak rá akik nem is láttak még animét. Nem zavar ha valaki nem szereti, ezzel nincs gondom. De hogy nem is tudja miről beszél és leszólja.... Azt már nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!