Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek lesznek még anime...

Kovács Sándor777 kérdése:

Szerintetek lesznek még anime csatornák?

Figyelt kérdés
Narutot is abba hagyták most megy a naruto shippuuden de arra már csak magyar felirat jutott szinkron nem és igyis 1-2 hetente kapunk 1 részre feliratot. Örülnék ha ujra lenne anime csatorna magyar szinkronnal. Valamit csak tudunk csinálni ez ügyben.

2016. aug. 24. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem lesz. Vannak különböző... projektek, pl: Animeövezet, de nem igazán sikeresek. Úgy néz ki a magyar TV piac nem vevő az animékre, ezt el kell fogadnunk.

A Narutóból(és úgy az összes animéből) Japánba is csak heti egy részt vetítenek, nem értem mi a bajod ezzel.

2016. aug. 25. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha lenne, de jelenleg esélytelennek tartom. Különféle okok miatt mind a TV2, mind az RTL Klub belebukott az animevetítésbe, utána pedig az A+/Animax is tönkrement a rossz vezetés miatt. Legutóbb a Viasat6 vallott kudarcot az animék terén. Ezek a sikertelenségek ebben az országban csírájában elfojtották a tévés animenéző kultúrát.

Lehet, hogy pedig van igény az animékre, de a csatornák folytonos ügyetlenkedése és bénázása miatt más csatornák csak azt látják, hogy az animék nem hoznak sikert. Szóval a mostani állapotok közt senki sem akar arra vállalkozni, hogy újból nekifusson.

Sokan írtak már különféle tévéadóknak ez ügyben, és egyesek a külföldi anime nézettségi adatokat is figyelemmel kísérik, hogy felmérjék, mely sorozatok értek el nemzetközi sikert. De eddig egy magyar csatornát sem sikerült meggyőzni, hogy komoly pénzt fektessen animesorozatok felvásárlásába, leszinkronizálásába és leadására.

2016. aug. 25. 02:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Esélytelen, és ez nem baj. A klasszikus TV már egyébként is elavult módja az audiovizuális tartalomszolgáltatásnak. Ha valahol elérhető lesz Magyarországon legálisan anime, az a netflix lesz. Ez sokkal jobban megfelel a modern nézői szokásoknak/igényeknek is. Szinkront viszont még ettől sem várnék el.
2016. aug. 25. 09:22
 4/7 anonim válasza:

Mindennek van valami jo oldala

👇🏻

Most figyelj... Tegyuk fel h aznap amikor megy pl. Naruto Shippuuden v amit latni szeretnel . Nincs ra idod nm jo idopontban adjak le ... Ismetles ... Stb. Es sztem igy jobb ha. A neten a sajat izlesednek erdeklodesednek talalsz animet . Akkor nezheted meg amikor akarod , igaz kell hozza gyors net is xD

Meg amugy is mire le adnak a Narutot a 2. Resszel egyutt vegig plusz a Movie kkal OVA kal ... Lassan mar csak a 2. Resz 500 fele tart...

En is szeretem ezt az animet de meg mindig csak a 100 resz korul tartok... Es kozben meg tudom kb h mi lesz a reszekben 😂 de nm is baj ...

Szoval en ezt gondolom

2016. aug. 25. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Én még a kiwitv ben bízom egy kicsit 1% al. Tv2 új mese csatornája lesz.

Izaura tvén is van ázsiai sorozat (izauratv.hu).

Tv2 PokémonGo mutatott részletet dvd-ből is asszem. Tudom semmi köze egymáshoz, Én biztos leadnám Pokémont telefon usmertsége miatt is, Dínók királya, Megaman Nt Warrior-t Tsubasa kapitányt sok gyerek ettől is elekezdhet focira járni stb... Pokémon plüssök karácsonykor eadható lenne szerintem. :)

2016. aug. 25. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Mokkában.:)
2016. aug. 25. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A Kiwi Tvé-n 100% lesz Anime, de csak egy a Dínók Királya több mint a semmi. Nem tudni másról. 6 éveseknek szóló lesz max...
2016. szept. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!