Meskó Krisztián kérdése:
Mi lesz a Naruto Shippuuden után?
Figyelt kérdés
Ugye az ezelőtt csütörtöki részben volt Obito halála, ami már azért eléggé közelít a végéhez. Ha vége lesz a Narutonak, akkor utána fognak valamit csinálni? Pl egy Boruto animesorozatot, vagy valamit? Nagyon kiváncsi vagyok rá mert nagyban meghatározta az életemet a naruto. Nem lenne jó ha már nem lenne belőle semmi. Ti hogy vagytok vele? Mi lesz ha vége?2016. aug. 17. 23:45
1/4 anonim válasza:
Már bevan jelentve.Folytatni fogják a Borutoval.Egyelőre csak a manga jön ki,ami még csak a filmben történteket tartalmazza.
2/4 anonim válasza:
Azért még szerintem messzebb van a vége , főleg , hogy annyi filler résszel tömik meg , hogy az már magában kiadna egy teljes új sorozatot.Bár én lezártam az egészet a Naruto the last című filmmel az pont azt adja amit elvártunk lezárásképp több nem is kell ,folytatni meg fölösleges az már úgyis csak a pénztermelésről szól. Meg ugye a legvégén még ott lesz a harc.
SPOILER ha nem ha nem olvastad a mangát vagy játszottál a játékkal vagy láttad a shippuuden utáni bármelyik filmet.
Szal Naruto és Sasuke végső harca ami szintén tele lesz fillerezve emlékekkel meg minden ilyesmivel az is amolyan 30 részes csata lesz szerintem.
3/4 anonim válasza:
Állítólag szeptemberben fejezik,nem lesz több filler max visszaemlékezés.
4/4 anonim válasza:
Ez az állítólagos szeptemberi befejezés akkor még maximum 6-7 részt jelentene... ha még a mostani harcokat se zárták le sőt az az utolsó harc se ment le és még azután is dukálna egy összefoglaló rész , hogy mindenki boldog és happy ez önmagában már több mint 6-7 rész.. ha be is fejezik idén az max decemberben lesz de én inkább jövő jan vége feb elejére tippelek. Ha meg nem akkor nem volt értelme annak a rengeteg elhúzott résznek mert összecsapták a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!