Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi lesz a Naruto Shippuuden után?

Meskó Krisztián kérdése:

Mi lesz a Naruto Shippuuden után?

Figyelt kérdés
Ugye az ezelőtt csütörtöki részben volt Obito halála, ami már azért eléggé közelít a végéhez. Ha vége lesz a Narutonak, akkor utána fognak valamit csinálni? Pl egy Boruto animesorozatot, vagy valamit? Nagyon kiváncsi vagyok rá mert nagyban meghatározta az életemet a naruto. Nem lenne jó ha már nem lenne belőle semmi. Ti hogy vagytok vele? Mi lesz ha vége?

2016. aug. 17. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Már bevan jelentve.Folytatni fogják a Borutoval.Egyelőre csak a manga jön ki,ami még csak a filmben történteket tartalmazza.
2016. aug. 18. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért még szerintem messzebb van a vége , főleg , hogy annyi filler résszel tömik meg , hogy az már magában kiadna egy teljes új sorozatot.Bár én lezártam az egészet a Naruto the last című filmmel az pont azt adja amit elvártunk lezárásképp több nem is kell ,folytatni meg fölösleges az már úgyis csak a pénztermelésről szól. Meg ugye a legvégén még ott lesz a harc.

SPOILER ha nem ha nem olvastad a mangát vagy játszottál a játékkal vagy láttad a shippuuden utáni bármelyik filmet.

Szal Naruto és Sasuke végső harca ami szintén tele lesz fillerezve emlékekkel meg minden ilyesmivel az is amolyan 30 részes csata lesz szerintem.

2016. aug. 18. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Állítólag szeptemberben fejezik,nem lesz több filler max visszaemlékezés.
2016. aug. 18. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az állítólagos szeptemberi befejezés akkor még maximum 6-7 részt jelentene... ha még a mostani harcokat se zárták le sőt az az utolsó harc se ment le és még azután is dukálna egy összefoglaló rész , hogy mindenki boldog és happy ez önmagában már több mint 6-7 rész.. ha be is fejezik idén az max decemberben lesz de én inkább jövő jan vége feb elejére tippelek. Ha meg nem akkor nem volt értelme annak a rengeteg elhúzott résznek mert összecsapták a végét.
2016. aug. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!