Lind L Tailor kérdése:
Szerintetek lesz még magyar szinkronos anime vagy át kéne állnom az angol szinkronosokra?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 23:24
11/15 Kovács Sándor777 válasza:
Narutót folytathatnák..:D
13/15 anonim válasza:
Kiwi Tv-én lesz a Dínók királya. Nem tudni lesz még más is.
14/15 anonim válasza:
Valójában a feliratos filmek MINDIG szarok! A feliratos film az elviselhetetlen. Az ember vagy olvas, vagy filmet néz. A kettő kizárja egymást.
Természetesen mindig a legjobb a magyar szinkron. Mindig azon a nyelven a legjobb nézni a filmeket, ami az illető anyanyelve.
Ha nincs magyar szinkron, akkor az angol szinkron a legjobb. Az angol a tartalék nyelv (annak, aki jól tud angolul, aki más nyelven tud jól, annak az a tartalék nyelv).
A legnagyobb marhaság japán szinkronnal és magyar felirattal nézni a filmet / animét.
Szerintem sem lesz már semmi anime magyarra szinkronizálva. Ha mégis, akkor kíváncsi vagyok.
15/15 anonim válasza:
Japán szinkron + magyar felirat
Én így szoktam nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!