Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az alább leírt mangának...

DuplaKV kérdése:

Az alább leírt mangának keresem a címét. Ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Még régebben olvastam, de ha jut rá időm szeretném újra elolvasni, ezért kéne a címe.

A történetben egy lány volt, aki nagyon szeretett volna barátokat, de a szélsőséges (bunkó) viselkedése miatt nem álltak szóba vele. Belépet egy klubba, ahol megismert egy klubban egy srácot, aki szépség fanatikus volt, és rendbe szedte a csaj haját, meg szemöldökét, és a főszereplő szerint a gyerek meleg (ténylegesen nem az). A lány klub köszöntése egy rózsalugasban való teázás volt. Később még a képbe jött egy lány, aki összeakart jönni a fiúval, de végül elköltözött az országból, meg valami crossdresser srác is. A főszereplő lánynak csak fiú, mag a fiúnak csak lánytestvérei vannak. A végén egymásra találnak, és happy end, meg miegymás.

Ennyire emlékszem, remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!

2016. aug. 13. 20:05
 1/3 anonim válasza:

Szia! Nem vagyok benne biztos, de régen olvastam egy hasonlót, csak nem nagyon emlékszek.

De talán azt keresed. 'Beauty Pop'?

2016. aug. 13. 20:47
 2/3 anonim válasza:

Bocsi, nem a Beauty Pop az!

De a google segítségét kértem, és talán megtaláltam a mangát, amit keresel.

Kimi Wa Girlfriend (angolul: You're My girlfriend)

2016. aug. 13. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, azaz! Köszönöm szépen a segítséget!

(A Beauty Pop-ot is olvastam, és az megragadt a fejemben a Shampon nevű macska miatt.)

2016. aug. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!