Az alább leírt mangának keresem a címét. Ismeri valaki?
Még régebben olvastam, de ha jut rá időm szeretném újra elolvasni, ezért kéne a címe.
A történetben egy lány volt, aki nagyon szeretett volna barátokat, de a szélsőséges (bunkó) viselkedése miatt nem álltak szóba vele. Belépet egy klubba, ahol megismert egy klubban egy srácot, aki szépség fanatikus volt, és rendbe szedte a csaj haját, meg szemöldökét, és a főszereplő szerint a gyerek meleg (ténylegesen nem az). A lány klub köszöntése egy rózsalugasban való teázás volt. Később még a képbe jött egy lány, aki összeakart jönni a fiúval, de végül elköltözött az országból, meg valami crossdresser srác is. A főszereplő lánynak csak fiú, mag a fiúnak csak lánytestvérei vannak. A végén egymásra találnak, és happy end, meg miegymás.
Ennyire emlékszem, remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!
Szia! Nem vagyok benne biztos, de régen olvastam egy hasonlót, csak nem nagyon emlékszek.
De talán azt keresed. 'Beauty Pop'?
Bocsi, nem a Beauty Pop az!
De a google segítségét kértem, és talán megtaláltam a mangát, amit keresel.
Kimi Wa Girlfriend (angolul: You're My girlfriend)
Igen, azaz! Köszönöm szépen a segítséget!
(A Beauty Pop-ot is olvastam, és az megragadt a fejemben a Shampon nevű macska miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!