Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen kiemelkedően jó animéke...

Milyen kiemelkedően jó animéket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ezer meg egy hasonló kérdés van, szemeztem is pár animével, de kicsit bizonytalan vagyok. Most fejeztem be a Monogatari Series: Second Season-t, és teljesen levett a lábamról.

MAL listám:

[link]

Amilyenekre gondolok/szeretnék:

Említett Monogatari Series

Code Geass

Kiseijuu

Mahou Shoujo Madoka Magica

Neon Genesis Evangelion

Rainbow

Shinsekai Yori

Steins;Gate

Wolf's Rain

Amik tervezettek ilyen szempontból, ezek közül is ajánlhattok, hogy melyiket érdemes elkezdeni:

Mushishi

Monster

Ginga Eiyuu Densetsu/Legend of The Galactic Heroes

Yojouhan Shinwa Taikei/The Tatami Galaxy

Sword of the Stranger

Cowboy Bebop

One Outs

Berserk

Kaiji

NHK ni Youkoso!

Phantom: Requiem for the Phantom

Haibane Renmei

Gankutsuou

Planetes

Akagi

Dennou Coil

Mononoke

Terra e... (2007)

Ergo Proxy

Kaiba

Serial Experiments Lain

Casshern Sins

RahXephon

Texhnolyze

Aria (The Origination miatt)

Aki ismeri a fentebbi címeket, az bizonyára tudja, milyen animékre gondolok. Előre is köszönöm a segítséget:)

2016. aug. 8. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De, én vagyok, szenvedélyesen utálom a Code Geass-t :D
2016. aug. 10. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Na, hát a fent említettek közül ezekrõl tudok véleményt mondani:

-Mushishi

Nagyon nagyon egyedi darab, epizodikus jellege (és a fõszál hiánya) miatt én nem láttam értelmét pár résznél tovább nézni.

Azt nem mondom, hogy nem tetszett, de nekem túl nyugodt hangulata van és többször majdnem bealudtam rajta :D

-Monster

Ugyanazt tudom elmondani amit elõttem is elmondtak, alapvetõen jó ,csak túl van nyújtva. Sok mellékkarakter szerintem nincs eléggé kidolgozva és a befejezés sem nyerte el a tetszésemet.

-NHK

Ez lazább, humorosabb anime, mégis felbukkan pár elég komoly téma benne (de alapvetõen az agymenésen van a hangsúly).

Nekem tetszett, semmi extra, nem lett belõle örök kedvenc, de volt benne pár emlékezetes rész.

-Berserk

A legjobb japán fantasy. Pont.

Sokkal jobban járnál ha a mangával kezdenél, de nem rossz bevezetés a 97es sorozat sem. A filmeket, 2016os sorozatot messzirõl kerüld.

Amit hozzáadnék a listához:

Fate/Zero

Great Teacher Onizuka

Black Lagoon

2016. aug. 10. 14:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor jól gondoltam, hogy te vagy az:D Kicsit sajnálom, hogy neked nem tetszett, de hát ez van, nem jöhet be mindenkinek.

Berserk mangát elkezdtem, az első kötetet el is olvastam, és eddig nagyon tetszik, csak gondolkodom az animén is (imádom a szinkronhangokat, szeretem hanghoz társítani a karaktereket, ezért mindenképpen bele akarok nézni).

Fate/Zero megvolt, a GTO és a Black Lagoon pedig tervezett, de ezeket is "előrébb veszem" akkor^^ NHK-t kicsit komolyabbnak gondoltam, de szeretem az agymenéseket is (pl. Gintama). Illetve a GTO-t hittem inkább kicsit komolytalanabbnak, humorosabbnak.

Köszi a segítséget:)

2016. aug. 10. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!