Ez tényleg igaz a Kuroshitsuji-ról?
Figyelt kérdés
Azt hallottam sok helyről, hogy eredetileg az író yaoinak szánta a történetet. Ez igaz? (lehet hogy hülye kérdés de érdekel hogy igaz-e és van-e egyáltalán valóság alapja)2016. júl. 31. 20:59
2/6 anonim válasza:
Szerintem eléggé érezhető is rajta.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Ha yaoit akart volna rajzolni, gond nélkül rajzolhatott volna (hiszen vannak is BL mangái, amiket külön erre létrehozott álnév alatt ad ki...). Én is állandóan hallom, hogy a Kuroshitsujit BL-nek szánta (vagyis sokan ezt kántálják), de mivel soha senki nem tudta ezt interjúrészlettel, felvétellel vagy mással bizonyítani, így ez csak puszta pletyka már hosszú évek óta.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Sok olyan jelenet van amikor érződik hogy a kötelék Ciel és Sebastien között különleges a kapcsolat. De az is lehet hogy direkt csinálta ilyenre hogy izgalmasabb legyen. Amikor elöszőr néztem kételyeim támadtak afelől hogy ez egy akció anime nem pedig Yaoi. De szerintem nem igazán annak készült.
Remélem tudtam segíteni :)
5/6 anonim válasza:
Na, már értem miért nem tetszett.
6/6 anonim válasza:
Igaz bizony! De akinek van szeme, az látja... néha nem lehet megkülönböztetni a fanartokat az original artoktól. :D Sőt, az is pletyka, hogy a manga rajzolója álnéven publikál is rövid kis yaoi mangákat velük... Nem tudom igaz-e, szerintem is nagyon hasonlít ezekben az övéhez a rajzstílus, mindenesetre szép álom lenne. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!