Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem találom a one piece 751....

Nem találom a one piece 751. részét se a továbbiakat pedig már kint kéne lennie. Tudnátok olyan oldalt mondani ahol megtalálom az összeset?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 20:36
 1/6 anonim válasza:

Éppen ma jött ki és majd éjszaka fogják majd magyarul kiadni

a facebook-on az animeflv nevű oldalon ki posztolják hogy mikor mi jön ki és arra kb egy napot kell várni hogy magyarul is kint legyen

amúgy általába hetente adnak ki egy rész.

2016. júl. 31. 21:55
 2/6 anonim válasza:
én se találom, de várok, addig is a 751. anime rész az hányadik manga rész lenne ?
2016. júl. 31. 22:52
 3/6 Antal Balázs válasza:
Azért nem találod szerintem mivel most egy speciális rész jött ki a Heart of Gold : [link] Nézd meg megéri.
2016. aug. 1. 00:57
 4/6 Antal Balázs válasza:
Mellesleg ez a special vezeti fel a Gold movie-t szerintem.
2016. aug. 1. 00:59
 5/6 AnimeFredy válasza:

Aha èrtem szoval azèrt nem jött ki a 751 rèsz mert a Heart of Goldot forditották igy már èrthetö a kèsès.

Azèrt a forditokat nem irigylem le kell fordicsák a filmet ès az új rèsz elèg idöigènyes lehet

2016. aug. 1. 05:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm így már értem.
2016. aug. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!