Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van rá mód, hogy külföldön...

Van rá mód, hogy külföldön indavideózzak?

Figyelt kérdés
Most utaztam el több mint egy hónapra és ez az egyik kedvenc sorozatom. Vagy ha valaki tud egy oldalt ahol magyar felirattal lehet nézni a Fairy tail című animét annak is köszönöm. :)

2016. júl. 25. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg a regisztrációval vagy a Hola böngészővel működik, utóbbit azonban nem tartják megbízhatónak. A regisztráció egy Angliába kiment ismerősömnek nem működött, szóval az se biztos.

Amit én ajánlani tudok, az a letöltés: UraharaShop fordította a Fairy Tail-t, regisztrálni kell hozzájuk, felirat és videó is egyaránt letölthető, nem torrent, megbízható, a fordítás is jó. Valamilyen médialejátszó biztos van a gépeden, ami lejátssza (VLC általában szokott lenni, én is azt használom, eddig mindent meg tudtam vele nézni, amit meg akartam).

2016. júl. 25. 07:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2016. júl. 25. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Google.be írd be azt, hogy clipconverter azon az oldalon le tudod tölteni videókat indáról.

Ezzel te le tudod tölteni a videókat, csak a link kell.

(Ne feledd, hogy a letöltésnél a videó minőséget is tudod állítani)

2016. júl. 25. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
2016. júl. 27. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!