Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok animét ajánlani?

Tudnátok animét ajánlani?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyan animét ajánlani mint a Soredemo Sekai wa Utsukushi? Az Akagami no Shirajukihimét és az Akatsuki no Jonát már láttam.

Szóval olyat keresnék, ahol valamilyen oknál fogva a fiúnak és a lánynak együtt kell lenniük.

Ui: a Nisekoit is láttam ilyen témában de nem nyerte el a tetszésemet

Köszi a válaszokat :)

2016. júl. 13. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nisekoi pedig nem rossz,ma történt egy fontos dolog a mangában.

Na de talán a Sakurasou no pet na kanojo-t mondanám.Itt a lány esetlen és a fiú viseli gondját.Kb. úgy jön le,hogy rábízzák.Vicces,romantikus kategória.Egyik kedvencem. :D

2016. júl. 13. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Utsukushii*

Shirayukihime*

Yona*

~ szívesen :D

Mindegy, nyelvtannácit félre.

Btooom! - itt kissé össze vannak zárva egy rakás másik emberrel egy lakatlan szigeten, és bombákkal gyilkolják egymást. De romantikus is! :D

Chrno Crusade - a főszereplő lány egy démonölő apáca, a legjobb haverja (később szerelme) pedig egy jószándékú démon, akit befogadott a kolostor.

Detective Conan - végtelenített krimi sorozat. A főszereplő alvilági tevékenység szemtanúja lesz, mire leütik és beadnak neki valami szert. Ez a szer, ahelyett, hogy kinyírná, összezsugorítja a testét egy 7 évesévé. Ezután gyerekkori barátjával (aki lány) és annak magánnyomozó apjával él, és megpróbál utánanyomozni a feketeruhásoknak, hogy visszanyerje eredeti alakját. A romantikus rész nagyon agyonhúzott, vagy 600 részt (nem túlzok) szerencsétlenkedtek, mire szerelmet vallottak egymásnak. (Ekkor persze a főszereplő a 17 éves alakjában van, nem a 7 évesben. Nem vagyunk pedofilok :D)

Hakushaku to Yousei - A főszereplő lány egy "tündérdoktor", akinek képsségeit sokan fel akarják használni, hogy megtaláljanak egy kincset. Köztük egy fiatal gróf is.

Isshukan Friends - kicsit olyan, mint az 50 első randi című film. A főszereplő lány emlékei hetente "újraindulnak", de a főszereplő srác újra és újra összebarátkozik vele, mert nem akarja magára hagyni őt.

Kamisama Hajimemashita - főszereplő lányunk bizonyos események következtében szentélyistenné válik, így együtt fog élni folyton mérgelődő familiárisával, Tomoéval, aki egy rókadémon.

Kamisama Kazoku - A főszereplő srác történetesen Isten fia, de az emberek között él, hogy közelebb kerülhessen hozzájuk. Az ő őrangyala egy lány, aki vele és isteni családjával együtt él.

Soul Eater - sajna nem romantikus, hanem akció, amelyben két főfőszereplőnk van: Maka, aki egy fegyvermester, és Soul, aki a fegyver, akit a lány forgat. Együtt élnek és nagyon közel állnak egymáshoz... de az animében csak momenteket lehet találni. Viszont sok és nagyon jó fanfiction van róluk neten *kacsint*

Tasogare Otome x Amnesia/Dusk Maiden of Amnesia - Yuuko egy szellemlány, aki több, mint 50 éve halt meg annak az iskolának a falai között, ahová főhősünk kerül elsősként. És mit hoz a sors, mit nem, csak ő látja a szellemet. Együtt kutakodásba kezdenek, hogy kiderítsék, hogyan halt meg Yuuko (a lány ugyanis nem emlékszik), és közben lassan egymásba szeretnek.

2016. júl. 13. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

(második)

Ó, és igen, most látom az első kommentjét. A Sakurasou-t mindenképpen! :D Kedvenc vígjátékom, nem is tudom, hogy hagyhattam ki....

2016. júl. 13. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Végre.Sakurasou rajongó. :D Véletlenül nem tudod mi lett a light novel vége(nem az anime)?Amúgy én Nanaminak szurkoltam,csak sajnos nem ő jött össze Sorataval. :)
2016. júl. 13. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Full Metal Panic!
2016. júl. 14. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!