A fairy tail-ban Luca mindig ilyen lesz?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy most még csak a 6. résznél tartok, de ez a Lucy már nagyon idegesít. Tehát az gész animében ilyen erőtlen lesz? Mert hát ugye csapatba állt Gray-el, Natsu-val és Erzával és ők ugye mind erősek és nagy hatalmúak. Lucy meg nyápic meg félős és a hatalma sem olyan nagy. Szóval csak egy kis segítségre lenne szügségem, hogy lesz-e nagyobb hatalma ami talán felérhet Natsuéval, Grayével vagy ne talán Erzáéval.2016. júl. 10. 11:50
1/9 A kérdező kommentje:
Lucy* akartam írni a kérdésben. Bocsii [^~^]
2016. júl. 10. 11:51
2/9 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a 8. részt és Lucy ott is marha erőtlen..... Annyira akarom, hogy ő is A csapatba tartozna...
2016. júl. 10. 15:07
3/9 anonim válasza:
Természetesen neki is lesznek epic harcai. De amikor tényleg olyan igazán hasznos és erős lesz az csak a 200 valahanyadik részben lesz.
4/9 anonim válasza:
A shounen animékben a szereplők erőbeli fejlődése szokott a lényeg lenni. Ha már a nyolcadik részben Son Gokuvá válzozik a csaj, nem lenne túl sok értelme a hátralévő párszáz résznek.
5/9 A kérdező kommentje:
Hogy bírom ki a 200. részig :O
2016. júl. 10. 20:41
6/9 anonim válasza:
Úgy, hogy az egyik legélvezetesebb/izgalmasabb anime amit Japán teremtett valaha, szerintem :D Ki lehet bírni, én sem bírom annyira.
7/9 anonim válasza:
Akkor lesz igazán elég erős, amikor sok kulcsa lesz, és egyszerre 2 kaput tud majd nyitva tartani. És szerintem is, ez egy megunhatatlan, hantasztikus, NAGYON JÓ ANIME! kedvencem! :)
a 205 rész körül lesz az amikor a csillagszellem világba fog harcolni, igen akkor lesz nagyon erős. :D
8/9 anonim válasza:
A csillagszellemezésnek akkor fog egy új fogalmat adni mikor először használja a Star Dresst. Ez a 240-50. részben lesz, mikor feláldozza Aquarius kulcsát hogy előhívja a Csillagszellem királyt, ezután Aquarius ereje beleszáll a testébe, és két csapással leveri Jackalt.
9/9 gruvia válasza:
Az elején tényleg nyomi de aztán jobb lesz nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!