Tudtok mondani nekem animéket magyar szinkronna?
Figyelt kérdés
lányosakat inkább2016. júl. 9. 14:05
1/9 anonim válasza:
Lányos szerintem csak a Lovely Complex van, a Vampire Knight, meg a Nana. Talán még a Blood+, de ebben nem vagyok biztos, mert ezt nem láttam.
2/9 anonim válasza:
Ó, a Kilari meg a Kaleido Star is lányosabb.
3/9 anonim válasza:
Lovely Complex, Sailoor Moon, Hello Sandybell, Candy Candy
Lányos Moviek: A vándorló palota, Chihiro szellemországban, Laputa az égi palota, Kiki a boszorkányfutár
Fiús, de van benne erősebb szerelmi szál: Inuyasha(nem végig szinkronos, csak 104 rész, a 167ből) Chrono Crusade, Nauszika
Egyéb szinkronos: Yu Yu Hakusho, Tsubasa kapitány, A pálya ördögei, DB,Devil my Cry, Hellsing, Gól, Vér és Kereszt (Trinity Blood), Death Note, Trigun, Földtenger Varázslója, Mononoke a vadon hercegnője
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem van, amit nem ismersz :)
4/9 anonim válasza:
A Blood+ban is erös, a szerelmi szál, de nem az a központi elem, szerintem :)
5/9 anonim válasza:
Lovely complexet mindenképp nézd meg,ha még nem láttad.Fiú létemre is bejött. :D
6/9 anonim válasza:
Full metal panic ( 2.évad szinkronos a 3. már nem )
Fullmetal altemist
Fullmetal altemist Testvériség
7/9 anonim válasza:
Méz és lóhere ( honex and clover )
9/9 anonim válasza:
Tokio Mew Mew
de nem vagyok benne biztos hogy végig szinkronos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!